keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Ei vaan onnistu!!!!

Kokeilin jo eilen leimaamista ja ihan kauhee!!! Yök, ku on suttuista. Ajattelin että oon vaan tumpelo ja väsynyt.
No tänä aamuna heräsin jo poikkeuksellisesti seitsemältä, aamupala huiviin ja sitten salille huhkimaan. Siellä vierähti pari tuntia. Isäntä oli antamassa pojille vasta aamupalaa kun tulin kotiin. Siinä sitten päätin että vaihdan uudet tipit tänään ja teen samalla koristelut sitten noilla leimasin tarvikkeilla. Kynnet saivat kyytiä ja olivatkin jo melko huonossa kunnossa, sitten ku pojat meni päikkäreille aloin laittamaan uusia. Ihan kivat nämä uudet vaalean punaiset. Nooh, sittenpä pojat jo päättivät heräillä. Tai esikoinen päätti ja herätti sitten tietenkin kuopuksenin... plääh! Joka tapauksessa aloin laittamaan leimoja ja yhä huonolla menestyksellä. Nail Art:n laatoista sai kalvot pois, mut onko noissa kondin laatoissakin joku kalvo pinnassa. Osa leimoista onnistui ku pidin kiirettä mutta osa levis tosi pahasti tai ei sitten tarttunut kunnolla... Missä vika????
Niinpä leimat saivat lähteä ja jäi vain vaalean punaiset ranskalaiset... tarroja en enää sitten edes jaksanut alkaa miettimään. Ehkä huomenna sitten kun on energiaa enemmän.
Neuvoja saa antaa ja otan mielelläni niitä vastaan, sillä ihan oikeesti tahdon oppia noiden leimojen käytön ja saada kynteni näyttämään nätiltä. Joten please auttakaa avutonta!

Noh tähän loppuun taas kuva pläjäys niistä mun onnettomista tekeleistä ja pinkeistä tipeistä.

Täsä nää eiliset sutut...
Ja tässä tämän päiväiset sutut...ei hirveesti selvää saa, mut kuvassa on kynnen kärjessä ns.pitsiä
ja loppu leopardi kuviota.

Ja tässä sitten ne vaalean punaiset ranskalaiset jotka jäi ainakin huomiseen ellei jopa pidempääkin...
Riippuu ihan inspiraatiosta.

4 kommenttia:

 1. Minkälaista kynsilakanpoisto ainetta käytät niiden leimasimien ja laattojen puhdistamisessa? Itelläkin oli aluksi sama ongelma, mutta sitten huomasin, että puhdistin laatat öljyä sisältävällä kynsilakanpoistoaineella, joka sitten sottasi kuviot.
  Ja jos kuvio ei tartu kunnolla laatasta leimasimeen, niin kannattaa viilata kevyesti kuvion pintaa, itselläni ainakin auttoi. :)
  Todella hienoja kynsiä, liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Käytän Yves rocherin asetonitonta kynsilakan poistoainetta. En oo edes kattonut onko siinä jotain öljyy... oota käyn vilkaisemassa. No joo, onhan siinä ilmeisesti jopa paria eri sorttia (" sweetalmond oil ja ricinus communis seed oil") mitä lie, mun enkku ei riitä noiden täydelliseen kääntämiseen. Täytyy ottaa mavalan poistoaine käyttöön tohon laattojen ja leimasimen puhdistukseen. Kynsien puolesta joudun käyttämään tota YR:n ainetta ku ei oo muutakaan asetonitonta :(
  Millä viilasit sitä kuvion pintaa?
  Kiva kun tykkäät kynsistä, pistin tänään taas mimax:ille uutta tilausta... uutta geeliä ja lakkaa ja ne ihanat limet ranskalaiset tipit :)
  Mukavaan kun saan lisää lukijoita :D

  VastaaPoista
 3. Ihan hiekkapaperiviilalla ja lasiviilalla oon viilaillu, jos kuvio ei senkään jälkeen vielä tartu, kannattaa viilata hieman kans leimasimen pintaa, muttei paljoa, ettei leimasin mene pilalle.:)

  VastaaPoista
 4. Mulla on aina välillä tuo Yves Rocherin kynsilakanpoistoaine käytössä (niin kauan kunnes se aina loppua), oon käyttänyt laattojen putsailuunkin eikä oo ollut mtn ongelmia. Muutenkin tosi hyvä poistoaine.

  Leimasinkuvioinnissa täytyy olla tosi nopea.. Hetken kun odottelee liikaa niin ei tule hommasta mitään. Jos pääsee leimasimeenkin kuivamaan kuvio, ei sitä saa siitä enää mihinkään nätisti. Ja oikeasti on todella pienistä ajoista kiinni, nopea pitää olla.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)