lauantai 11. kesäkuuta 2011

Hilipati-heijaa! Tavarat sai kyytiä...

Siis meitin varasto ja takapiha joutui siivouksen kohteeksi. Tehtävän jako oli se, että mies kantoi tavarat roskalavalle ja minä valkkasin mikä jää ja mikä lähtee kirppikselle tai roskalavalle. Ihan oikeesti, hitsi mitä hamstereita me ollaan oltu. Kirpparille lähtee ihan hirmumäärä tavaraa!
Koko päivä ollaan taas oltu ulkona, pojat alkoi jo ruinuttamaan sisälle joka muuten oikeesti harvinaista. Olisivatkohan kerrankin saaneet yli annostuksen ulkona oloa :)
Tänään olen minäkin pitänyt nestetasapainosta huolta, joidenkin naapureiden paheksuvista katseista huolimatta uskalsin jopa kaksi sidukkaa juoda etupihalla.
Kynnet pääsivät kokeilemaan kukkapenkin rikkaruohojen kitkemisen ihanuutta ja kestivätkin ihan hyvin, en ainakaan vielä ole huomannut näkyviä vaurioita.

Kauppareissulta tarttui taas vähän kynsitarroja mukaan ja löysin muuten lastenvaatepuolelta ne. Outo paikka mielestäni, niin ja sainhan minäkin pitkästä aikaa uutta vaatetta, ihanan paidan. Huomenna se sitten pääsee ekaa kertaa päälle kun lähdetään käymään poikien serkun 2v. synttäreillä :) Kone taas vaihteeksi temppuilee joten lykkään kuvat nyt vaan tähän perään ja jutustelen sit huomenna taas enempi, sikäli-mikäli mun tietsikka musta yhtään enemmän tykkää silloinkaan... ;) (oikeesti ei tänään mitään ihmeellistä oo edes tapahtunu).
Ihan kivoja lilahtavia kukkia ja sydämii :)
Ice Peakin kesä "nuttu", harmi että siinä on selkä puoli niin alhaalla että rintsikat "paistaa",
mut menee ihan hyvin siellä synttäreilläkin  jos on vaikka kevyt neule päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)