perjantai 17. kesäkuuta 2011

hmmm...jopas on ollut päivä taas...

Huonosti nukutun yön jälkeen aamu tuntui jokseenkin vetämättömältä. Ite näin painajaisia taas ja esikoinen köhi melkoisesti joten heräilin siihenkin useamman kerran. Miten ihmeessä ihminen voikin uneksia noin kummia juttuja???  Taisipa olla makkarissa melkoisen lämminkin ja se ei helpota nukkumista ollenkaan.

Aamupala oli pojilla melkoisen sotkuista touhua, niin kuin meillä tää syöminen aika ajoin on (toisaalta ei ihan mahdottomia voi vaatiakkaan kohta kaks vuotiaalta ja kolme 1/2 vuotiaalta) joten tuntuu että mun aamu meni siivotessa.
Sain houkuteltua isännän kävellen Rautiaan ja S-Markettiin ostoksille. Rautiasta hain semmoisia kumisia "lastoja" joita käytetään esim. saumauslaastin levittämiseen. Ite ajattelin kokeilla sitä leimauslakan pyyhintään laatalta.

Näitä lastoja on siis 4kpl yhdessä paketissa ja kaikki eri mallisia. Ovat ihan kivassa säilytysrasiassa.
Hinta oli ihan himpan alle 5 euroa. Vaikuttavat ihan soveltuvilta tarkoitukseensa joten miksipäs ei lakan pyykimiseenkin?

 S-Marketista ihan normi ruokaostosten lisäksi lähti siitä pihalla olevasta kojusta tämän kesään ekat kotimaiset herneet (mineen tykkää, mutta pojat ja isäntä sitäkin enemmän) ja minulle espanjalaisia kirsikoita :)

Sitten käytiin vielä kotia tullessa hakemassa läheisestä Pandora-ravintolasta kaks rulla kebab:ia ja lapsille puokkiin pizza. Tää taitaa päästä tänään ruuan laitossa helpolla... No eipä ollakkaan aikoihin nouto ruokaa haettu.
Kotia ku tultiin, oli posti tuonu mulle paketin Mimax:ilta. JEEE!!!! Söin pikaiseen ja sormet syyhyten pääsin tarkistamaan paketin kaikki oli mitä pitikin. Kuvat ostoksista tulee tässä...

Koko satsi
??????? Hei osaako kukaan kertoo mulle kuin noita "tarroi" laitetaan? Mitään ohjeita ei oo mukana ja ei noi kyl ihan tavallisii oo ku ei niissä mun mielestä oo mitään tarttuvaa pintaa.Voisko nää olla niitä veden kanssa asennettavia??? Välillä on vähä epätoivoinen olo ku ei näin ite oppineena näitä tämmöisii tiedä/tajuu... joten PLEASE apuva!!!

Uusi kirkas Uv-geeli ja
3-sivuinen palkkiviila

Limenvihreät kynsitipit 500kpl ranskalainen
(todellisuudessa hieman vihreämmät kuin kuvassa)

Ai niin, ostin jo jokin aika takaperin uutta Soda Stream esanssia, Pink Grapefruit ja tänään sitten vihdoin ehdin sitä kokeilemaan. Voi nam!!! Just mun makuun, ei mitään sokeri litkua vaan semmoista kirpakkaa just niin kuin greipin pitää ollakkin.

Suorastaan kesäisen väristäkin :D

Tykkään myös ihan perus sitruunasta ilman tai limellä. Täytyy kyllä myöntää että näistä "turhuuksista" tää Soda Stream on ollut kaikkiista hyödyllisin näin kesä aikaan varsinkin ja säästää ihan selvää rahaa + ei tartte niitä pulloi kantaa enää takas kauppaan.

Joo piti laittaa pojille etupihalle uima-allas ja antaa niiden pludata siinä, mutta taitaapa kohta rommauttaa taas vaihteeksi vettä niskaan. On muuten melkosen tummia pilviä! Saapa nähä saadaanko jytinän kera... toisaalta mun päätä ei särje ja yleensä ennen ukkosta särkee niin vietävästi :(

Mun tekis ihan hirveesti mieli leipoo jotain hyvää... niin mut en muistanu kaupasta tuoda leivonta margariinia ja pelkästään sen takia en sinne takas lähe. Niin vaihtoehtoja on tasan kaks. Joko teen kääretortun tai sitten paistan lettuja... sitä miettiessä palaillaan taas :D

1 kommentti:

  1. Taitaa olla water decalseja? Kurkkaapas vinkkejä blogistani.. juuri tytölle laitoin Hello Kitty water decalseja ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)