perjantai 10. kesäkuuta 2011

Huh mitä hellettä!

Mutta minä tykkään. Tänään sain vissiin taas yhden "asiakkaan" lisää.. Kivaa, saan lisää harjoitus käsiä, onhan tuota uutta tullut hommattuakin ja lisää tilasin tänään mimax:ilta. Pääsen tutustumaan vihdoin leimaamisen maailmaan :)

Tänään ollaan oltu käytännössä koko päivä ulkona muksujen kanssa. Meillä on ollut taloyhtiössä talkoo päivä ja miehet ovat paneloineet ovet kaikkiin yhdeksään asuntoon (tai oikeemminkin niiden varastoihin), huomiselle jäi ovien maalaaminen. Näillä näkymin nakki napsahti meille naisille, mutta toisaalta se on sitten lasten hoito miehillä. Sanoisinko että on ollut kuitenkin rankempi päivä kuin aikoihin. Koko päivä tuolla helteessä ja skarppina koko ajan ettei mitään vahinkoja/onnettomuuksia pääse tapahtumaan muksuille, kun talkoo vakuutus kattaa vain tekijät.
Välillä näytti jo että alkaa satamaan taikka ukkostamaan, mutta joo saderaja jäi viidentoista kilsan päähän meistä, jospa sitten vaikka yöllä tulis vettä.
Noh, pojat pilkkii jo tuossa sohvalla ja niin oon poikki minäkin, joten jospa luovuttaisin ihan suosiolla :)

2 kommenttia:

  1. Huomasin juuri, että olit kirjautunut lukijakseni. Kiva juttu! Toivottavasti viihdyt jatkossakin jorinoideni parissa =)

    VastaaPoista
  2. Juuh, oon löytänyt paljon uutta luettavaa ja hurjasti uusia blogeja :D, mutta tosiaan jos olen kirjautunut lukijaksi niin tarkoitus on pysyä mukana :)
    Kiva kun olet sinäkin käynyt kurkkaamassa täällä ja pistähän vain jatkossakin kommenttia :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)