torstai 9. kesäkuuta 2011

Ihoa kuumottaa :)

Aurinko on siis tehnyt tehtävänsä mun kahden ja puolen tunnin kävelylläni. Poika nukahti rattaisiin jo alkumatkalla ja ehdinkin jo yhden kirppiksen käydä katsastamassa niin että sai ihan rauhassa katsella.
Toisella kirpparilla omista oli jossain ja ovi lukossa. Lappu vain ovessa, "Palaan 14.30 takaisin". Joo-o, vain puolituntia myöhässä. No ei se mitään ohi käveli ystäväni muksujensa kanssa ja hän jäi kanssani juttelemaan. Aika meni siinä turistessa ihan nopsaan.
Löytöihin... Tipit jäi sinne,niitä oli vain viittä eri kokoa. Mutta kolme lakkaa, 2 hyrrää fimoja (hedelmät ja kukat), 1 hyrrä erimallisia ja värisiä strasseja, 1 hyrrä erivärisiä tähtiä ja 1 hyrrä eriväriä sydämiä. Sitten ostin kahtia eri tippejä jotka on oikeesti vissiin ihan perinteiset tekokynnet, eikä niinkään geelaukseen tarkoitettu, mutta mikäs estää kokeilemasta :), oli niin kivan näköisiä ja halpoja (0,20senttii/paketti). Mut joo laitan kuvat nyt! Pitihän mun sitten tänä aamuna päästä kokeilemaan eilisiä lakka ostoksia ja vetäisin vaan ihan kylmästi entisten päälle parikerrosta tota vihreetä hile/paljettilakkaa ja ihan kivat kimaltelevat niistä tuli, tässä pari kuvaa niistä.


Jännä kuin kynsien näkö muuttuu sen mukaa kun taustakin. Mut hei, mä tykkään valokuvata, tuskin osaisin elää enää ilman kameraa. Mulla on hirveesti kuvia ja ei niitä edes kaikkee viitti teettättää ku tulis maksamaan hunajaa. Pääkohteena kuvatessahan mulla on poikani, mutta arvattavasta syystä en niitä tänne laita (kaikki kun eivät kunnioita toisten tekijän oikeuksia...).
Nyt ois taas ihan hirmuinen inspis tehä ja laittaa kynsiä, mutta omat ei nyt riitä. Yhtä kaveria jo tuossa vonguin käymään ja lupasin (tosin jo aikoja sitten) tehä semmoiset kokeilevat harjoitus kuvat niihin. Pääsenpähän ny harjoittelemaan sitä maalaamista. Joteskin harmi kun aikaa on rajallisesti, ei meinaan onnistu tuo kahden lapsen hoito ja kynsien geelaus ja lakkaus yhtä aikaa. Tai ainakin pitäs olla kaks päätä ja vähintään neljä kättä :D
Mutta nytkin saan sitten istua ihan rauhassa tässä koneella kun molemmat pojat nukkuvat. Nuoremmasta oli ruokailu taas sen verran rankkaa että uni tuli nojatuolissa ja toinen oli väsyttänyt itsensä isän mukana peesatessaan. Taitaa olla rankaa olla lapsi! Taidan nauttia hetken hiljaisuudesta taas ja ottaa virkkaukset teon alle. Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)