lauantai 25. kesäkuuta 2011

Iltaa vain :)

Jopas on päivä menny nopiaan. Aamusta käytiin metsästämässä kauppaa joka olisi pyhistä huolimatta auki, kun aamukahvia keittäessä meinas paniikki iskeä. KAHVI LOPPU!!! Miten näin olikin päässyt käymään... No löytyi sitten ABC ja sen kauppa :) Päivä pelastettu.
Sitten anoppilaan ja toki myös apen luo... kakkukahville, sen parempaa syytä kakkuiluun ei ollut, mutta siellä olikin sitten lähes koko miehen lähi suku. Päivä meni siellä lähes kokonaan. Sinne päin mennessä soitin ystävälleni jonka toinen tytöistä oli saanut vesirokon ja sovin että menemme kahville sinne huomenna. Jospa vaikka tarttuisi meidän pojillekkin.
Kotona puhaltelin poikien pienemmän uima-altaan täyteen ja kannoin ämpärillä sinne pulikointi vedet... hikistä touhua suorastaan. Aikansa siellä polskittuaan sain sitten vuorostaan tyhjentää ämpärillä vedet kukkapenkkiin.
Isäntä teki mun marsuille uutta heinätelinettä, ulkohäkkiin. Tosin se jäi vielä vähän kesken kun matsku loppu kesken kaiken.
Ruokailtiin ja sen jälkeen aloin laittamaan kynsiä taas... ja en yhä vieläkään laittanut geeliä enkä tippejä, vaihdoin vain lakat varpaisiin ja sormiin. Varpaista en jaksanut ottaa kuvaa ku on vain ihan pelkkä vaalean punainen lakka niissä... mutta sormista tuli otettua enempikin ja isäntä kuvas osan :)

Käytetyt lakat: Manicure:n päällyslakka, Luminelle; Rose ètincelant
ja Yes Love!; punainen glitteri- & hilelakka lisäksi käytin rajaamiseen
vaalean pinkkejä 1,5mm strasseja


Kuvat kertovat paljon eli en selittele niistä sen enempää...
Eilen sain muuten myös valmiiksi mun kännykälle kotelon... siihen sitten lisäsin semmoisen avaimenperä lenksun että saan kiinitettyä siihen vielä avaimet. Tärkeimmät siis kulkevat yhdelläkertaa mukana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)