perjantai 24. kesäkuuta 2011

Jussi

Taitaa olla tämä päivä aikalailla tavallinen meillä. Ja taitaa olla myös melkein kaikki naapuritkin jossain mökkeilemässä tai muualla reissussa. No ei se mitään. Tänään kuitenkin syödään hyvin ja nautitaan yhdessä olosta, sikäli saan isännän kotiin tänään... ei vaiskaan, on se sieltä tulossa kuulemma kolmen aikoihin kun pojat on jo heränny päikkäreiltä :)
Ajattelin että jos tuo ilma ei pahemmaksi mee niin voitaisiin ruokailun käydä kävelyllä ja vaikka jossain vähän isommassa leikkipuistossa. Sen jälkeen vois sitten käydä juhannus saunassa :), silleen pitkän kaavan mukaan.
Vinkkupullon (alkoholiton) laitoin jo aamulla jääkaappiin ja sitä voi sitten nautiskella päivän mittaan sitten illaksi pari siideriä. Eipä taida mun pää paljoa enempää kestääkkään kun niin harvakseltaan nykyään tulee enää otettua.

Aamulla laitettiin mulle ja pojille noi siirto tatuoinnit. Pojat tykkää kovasti :)
meidä kaikkien kolmen kädet
En ole mikään energiajuomien ystävä, en ole koskaan tykännyt tuosta guaranan mausta, mutta toissa päivänä kun käytiin kaupassa huomasin että ED:illä oli naisille omansa jossa tuota guaranaa ei ole. En sitten sen paremmin katsonut minkä makuista se oli vaan nappasin sen mukaan. Kotona sitten maistoin sitä ja ihan hyvää oli. Makuna granaattiomena ja pippuri! Eipä oli lähtenyt mukaan jos olisin tuon lukenut. Mutta nyt ei kaduta. Pippuria en siinä maistanut ja pullollinen teki just sen mitä lupasi, piristi ja paljon. Joten taitaapa sitä kotio tulla jatkossa useampikin pullo :)

Nami :)

Nyt kuitenkin ystävät hyvät tahdon teille toivottaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)