tiistai 28. kesäkuuta 2011

kesäistä täplää

Kynnet meni tänään uusiksi... ihan huvin vuoksi laitoin, en yhä vieläkään geelaillut. Oikeestaan toi laittaminen lähti siitä että esikoisen kummitäti oli käynyt tuolla Viron puolella ja toi sieltä pyytämäni keltaisen lakan. Kauniin keltaisen olikin löytänyt, sanosin että väri on auringonkukan keltainen.

merkki on MAX

Hintakaan ei ollut paha, tarjoushyllystä 1,09senttiä :) Lupaisin tehdä värilistan seuraavalle reissulle mukaan...
Onks kellään tietoa minkä merkkisiä lakkoja sieltä kannattais pyytää tuomaan???

No joka tapauksessa niihin kynsiini. Mun kesä vaatteet näyttävät nyt olevan limen vihreää, turkoosia ja pinkkiä pääpainotteisesti. Tietenkin mustaa ja ruskeeta sitten tuossa housu/hame puolella.
Aloin miettimään sitten kynsiä jotka sopisivat periaatteessa vaatteeseen kuin vaatteeseen ja tämmöisiin päädyin.
käyttämäni lakat ja muut tarvikkeet
Pohjalla on pari kerrosta Lumenen Natur Coden Trouble maker:ia (musta mutta ei kuitenkaan, heijastuu kultaan/pronssiin aika voimakkaasti), Sitten leimasin Konad:in laatalla m57 leo täpliä valkoisella konadin lakalla, jotka vielä loppu fiksasin pinkillä ja turkoosilla konadin lakalla ja niiden lisäksi käytin tätä uutta keltaista lakkaa. Päälle vielä Kiss:in viimeistely lakka :)

2 kommenttia:

  1. Hei tosi uniikki ja ihana tapa käyttää tota leopardileimausta.. ei tullut ekoista kuvista edes mieleen että olis tuo laatta ollut käytössä. Tosi hauskat!

    VastaaPoista
  2. Mä oon nähny vähän samalla tehtyi (siis vain paljon hienommin) isommilla leopardi kuvioinnella, tosin niitä ei ollu koko kynnellä. Mut kiitos hirmuisesti kehuista, mä oikeen punastelen mielihyvästä :)
    Muuten olitko ihan kiinnostunu siitä imurimesta ostomielessä vai ihanko muuten? Voin mää siitä jotain kuvii räpsii, mut nyt mulla ei oo kynsii jota viilailla... Niin ja oon pistämäs sen huutonettiin piakkoin :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)