sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kesäkynnet ja samalla uusimpien lakkojen testausta :)

Nuoremman poitsun kanssa koisittiin vähän yli aamu ysiin ja saatiin kuitenkin herätettyä vielä esikoinen ja isäntäkin... jos vaikka vähän tuo raitis ilma tekee tehtävänsä?!? No, tänään ei olla ihan eilisen vertaa ehditty ulkoilemaan. Oli poikien serkku tytön 2v. synttärit. Sit mää luulin pääseväni shoppailemaan tarjoustaloon... joo ei. Tänäänhän oli siis helluntai ja siten kauppa kiinni. HÖH!!!  Huomenna uus yritys.

Pojat ottivat päikkärinsä ennen synttäreille menoja ja mulle jäi ns. luppo aikaa joten kynnet pääsivät käsittelyyn. Ihan oikeesti mä voisin vaikka joka päivä tehä niille jotain uutta, mutta aika ei vain riitä.Yllä olevissa kuvissa on ne mun kesäkynnet ja alimmaisessa ne kamat joilla tein.

Synttäreiden jälkeen hilpaisin käymään makuunissa ja lainasin pojille aimo satsin leffoja (7kpl/ 7vrk), jospa nämä riittäisivät sadepäiville joita on luvattu. Itseasiassa siellä oli nyt jo kertynyt ihan sairaan tummia pilviä ja päätä hieman juilii, mikä taas tarkoittaa, että kohta ukkostaa. Toisaalta mä tykkään, pojat ei niinkään.

Talkoo viikonloppu on ohi, uudet varaston ovet on hienot ja roskiin lähti vaatekomerosta pieni omaisuus, mutta ei niitä ois kukaan enään ostanu. Eikä ne varmaan enään ikinä mahdu mun päälle... ei vaikka kuin toivoisin. Oli tästä talkoo viikonlopusta se kiva hyöty että tutustuin paremmin ns.raja naapuriini. Kivan tuntuinen ihminen ja ollaan käyty samalla salillakin jo jonkun aikaa. Jännä kuin ei vain olla päästy jutustelemaan. Nyt sitten pääsen tekemään hänellekkin lomakynnet :)
Joo-o nyt iltapalalle (pizzaa... ei ehkä terveellisemmästä päästä :D ) ja sit taas koisimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)