sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

kirppis päivä

Käytiin aamulla kävellen jälleen kirppiksellä, ensimmäinen jonne suunnattiin ei ollut auki, joka oli minulle suuri pettymys. Mutta onneksi toinen oli. Mitään kivaa en itselleni löytänyt, mutta pojille sain ostettua useamman t-paidan :)
Kotiin tultiin taas pitserian kautta. Pojille pitsa ja meille vanhuksille iskender kebabit :) Mies ja puolikkaat meni sen jälkeen päikkäreille ja mä jäin ihmettelemään mikä mun puhelinta riivaa kun siinä ei nettiyhteydet toimi. Puolitoista tuntia myöhemmin en ollut yhtään viisaampi. Tulin siihen tulokseen että siinä on ihan varmasti joku asetus päin prikkalaa, mut en tiedä mikä. Huomenna meen käymään gigantissa josta se ostettiin, jospa siellä joku osais neuvoa. Pistän kaiken toivoni miehen kaveriin joka on siellä töissä.
Niin sitten meillä oli tarkoitus mennä käymään mun ystävän luona kylässä, hakemassa sitä vesirokko tartuntaa pojille. Päätin leipoa sinne viemisiksi suklaa muffinsseja, oikeen suklaa kuorrutuksella. Oli uusi ohje taas. Onnistuin ihan hyvin ja maistui myös ystävän perheelle :) Kotiinkin jäi vähän joten saan huomenna herkutella. Pojilla oli hauskaa kylässä kun oli paljon erilaisia leluja joita kotona ei oo. Kuopus ihastui todella kovin tyttöjen nukken sateenvarjorattaisiin ja niihin pieniin liikkuviin hamstereihin :) Esikoinen sen sijaan löysi jostain semmoisen imukuppinuoli pyssyn ja oppi sillä sitten ampumaan. No ei varmaankaan tee tiukkaa saada niitä vielä viikon päästä uudelleen kylään jolloin toivon mukaan toisella tytöistä olisi puhjennut myös se vesirokko. Mennään ns. varmistus käynnille silloin.
No mutta nyt suuntaan nukkumaan, alkaa väsyttämään aikalailla kun on ollut kokopäivän liikekannalla ja tekemässä jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)