sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Lisää kokeiluja ja harjoittelua

Nukuin tänään harvinaisen pitkään kuopuksen kanssa ja oltiin yläkerrassa aamupalalla vasta yhdeksältä. Isäntä oli noussut esikoisen kanssa tuntia aiemmin. Harvinaista luxusta...
Isännällä tänään iltavuoro ja sitä ennen hänellä yhden lehmän vienti aitaukseen, sonnit ovat jo jolkutelleet jonkin aikaa laitumella, joten aikainen lähtö tänäänkin. Siis meillä ei ole maatilaa jos tuosta edellisestä saa sen käsityksen. Sukupolven vaihdos menossa ja mieheni siksi tekee myös maatilahommia oman työnsä lisäksi. Jospa minustakin sitten tulee joskus oikea emäntä ;)
Isäntä lähti ja soitti matkaltaan että oli saanut jostain käytetyn häkin (ei ollut varma onko se marsun vai hamsterin) ja oli tuomassa sitä kotiin vielä ennen mummolaan menoa. Jees,marsujen häkkihän se oli! Joskin huono kuntoinen, mutta fiksaamalla siitä saa ihan kivan. Jos vaikka saisin sen kolmannen papanaattorin kun siitä olen jo jokin aikaa haaveillut. No alkuun se varmaan käy ulkohäkkinä, pääsevät mun Mauri ja Väinö nauttimaan auringon paisteesta.
Vasemmalla: Väinö  Oikealla: Mauri

Tadaa!!! Määhän osasin tuon kuvankin laittaa, eikä ollu edes vaikeeta :)

Niin siis tuosta geelikynsien teosta sen verran, että en ole mitään kouluja siihen käyny eli ihan "ite oppinut" ja lisää saa opetella ihan hirviästi. Mulla oli ekaa kertaa kamukin tässä helatorstaina kynsiään laitattamassa. Juma ku tärisi kädet, vaikka en omasta mielestäni edes jännittänyt. Mutta tämmöiset niistä sitten tuli.
Toteutettu kirkkailla tipeillä, vanilla ice sävyisellä kunsilakalla ja muutamalla kynsitarralla. Niih ja tietenkin muut geelitarvikkeet mukaan luettuina... ihan kivat kesäiset toimisto kynnet.
Omat kynnet laitoin samaan syssyyn, kun muksut oli isännän mukana mummolassa ja sain rauhassa laittaa ja niistä tuli sitten tämmöiset.
Jossain vaiheessa kun vaan ehdin ja jaksan niin laitan lisää noita kynsi kuvia ja varmaan myös noista mun erinäisistä käsityö jutuista myös....
No tälle päivälle hirveesti muuta oo ehtiny tapahtumaan ja poitsutki simahti viimein päikkäreille, joten kaivampa virkuut esiin ja rentoudun myös.

3 kommenttia:

  1. Kauniita kynsiä! Lisää odotellessa ;)
    Olisi kiva kanssa kuulla mitä laitetta ja tuotteita käytät geelikynsien tekoon =)

    VastaaPoista
  2. Laitoin ny niitä vanhempia kuvia kynsistä lisää. Juuh ja voisin vaikka ottaa noista tarvikkeista kuvaa, selostaminen käy vissiin silleen vähän helpommin. Otan het ku ehdin. Lamppu/uuni mulla on semmonen ajastimella oleva 36 watt vahvuinen, käsittääkseni ihan ammattilais käyttöön soveltuva... mut siitäkin kuva myöhemmin :)
    Vanhojen kuvien lakkoja en muista, mut uusista voin yrittää muistaa ottaa ylös ja laittaa kuvien yhteyteen...

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)