maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lisää kynsitarroja kokoelmaan

jospa niitä pääsis vaikka kohta kokeilemaan. Osa on aika erityyppisiä mitä normaalisti ostaisin mut tässä setis oli niin paljon sellaisii kivoi jota ei muuten sais joten kaippa noi ristitki saa jollekulle käytettyä...


Sitten vaatepuolella mennään ns. vanhalla hyvällä linjalla :). Se mikä tuntuu hyvältä ei välttis näytä hyvältä. Mulla kun ei oo "venuksen" muotoja muualla kuin takamuksessa ja vatsassa ;D. Mutta joka tapauksessa pari narutoppia ja parit pyöräilyhousut lähtivät kaupasta mukaan. Näkyköön makkarat, mä läkähdyn muuten tänne. Sisällä on vain vaatimattomat 29 astetta vaikka ulkona sataa vettä!Päivä on mennyt oikeestaan uudellen valokuvaamalla vanhoja kuvia ja siirtämällä niitä koneelle. Käytiinhän me perheen voimin anopin ja apen luona kylässäkin, silleen pikaisesti ja sit sieltä suunnattiin kauppaan. Osa simahti sohvalle, minä ja esikoinen ollaan tässä yritetty olla hiljaa ja antaa toisten nukkua. Mietin vaan millä mä saan ton kuopuksen illalla sit nukkumaan... taitaa olla pikku hiljaa herättelyn paikka.

Kävijöitäkin on näköjään ihan kivasti käynyt sivuilla, kommentteja vain rohkeasti. Ja lukijoiksi olis kiva saada lisää sakkia :)

2 kommenttia:

  1. Meinasin ostaa just samoja tarroja tuossa yks päivä, mutta oli kyllä mun mielestä niin naurettavan hintasia tuollasesta määrästä että en viitiny.. ristitkin kun ois jäänyt täysin käyttämättä. Hienoja tarroja tuossa setissä kyllä on..:)

    VastaaPoista
  2. Joo olihan noilla sen seitsemän euroo hintaa, mut muita ruusuja mul ei oo ja ne veti puoleensa vietävästi. Mul on pari gootti henkistä kamua, joten jos heille nuo ristit kelpais ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)