tiistai 21. kesäkuuta 2011

Mun tuleva puhelin :)

Nyt voin kyllä sanoa, että taitaa olla mulla vuorokausi kello sekaisin. Sain nukkua viime yön jälleen ilman poikiani ja kieltämättä nukuinkin ihan hyvin (niin hyvin että en vissiin ole pahemmin vaihtanut asentoa... siihen mihin nukahdin niin samasta asennosta heräsin). Niin siis kuitenkin heräsin ennen poikia ja ehdin ihan kaikessa rauhassa tunnin verran lueskella kirjaa ennen kuin suuntasin suihkuun. Eli aamu alkoi harvinaisen rauhallissa merkeissä.
Aamupalan jälkeen lähdettiin koko perheen voimin ostamaan autoon varaosia että isäntä pääsee veljensä kanssa ihmettelemään korjaus puolta. Ruokakaupassa ihan pikaiseen käytiin hakemassa huominen ruoka ja pojille aamupalaa. Automatkalla jatkoin käännytys puhetta puhelimesta. Mutta jos on jäänyt epäselväksi mitä puhelinta oon tässä jo jonkin aikaa vonkunut niin tässä se on: htc desire hd. Kuvakin oli mut poistin sen... mut esim. gigantin sivuilta löytyy hyvä kuva :) Laitan kuvan kunhan saan omastani otettua...

Kotona sitten olikin aika pistää nuorin pikku välipalan jälkeen päikkäreille ja niin teinkin. Isännän mukaan lähti taas vanhempi poikani. Päikkäreiden aikaa viikkailin varmaan n.5 koneellista puhtaita vaatteita ja siis kyseessä oli vain poikien vaatteet. Vähän oli päässyt kertymään, mut kaippa tääkin on parempi tehä nyt sitten. Ehdin laittamaan ne ja sitten pikku jäppinen jo heräsiskin. Jotain kivaa tekemistä piti sitten keksiä joten päätettiin tehdä mustikkapiirakka, helppoahan se ei ole noin pienen kanssa mutta monitoimikone helpottaa kummasti. Mitattiin ainekset vain valmiiksi ja poika sai sitten kaataa aineita mun ohjeiden mukaan koneeseen :) Hyvän näköinen tuli, mausta en vielä tiedä kun en ole ehtinyt maistamaan ja ohje oli uusi.
Jännä paljas kohta jääny, mut ei sen makua pitäs haitata...

Sittenpähän pitkästä aikaa innostuin piirtämään. Kävin ekana kahtelemassa joitain blogeja ja etsimässä ideoita. Ajatuksena oli siis tehtä miehen siskon tytölle ripiltä pääsyn johdosta onnittelu kortti. Löysinkin kivan kuvan jota aloin piirtämään ja muokkaamaan. Käsittääkseni tää kuva jonka ympärille aloin tätä ideaa kehittelemään oli isolla leimasimella tehty ja sitten väritetty erikseen. Kaunis joka tapauksessa ja englannin kielinen. Nooh mullahan ei mitään leimasinta tietenkään ollut joten piirsin koko jutun itse, leikkelin paperiin reikiä ja liimailin vietävästi. Väriä hieman kultatussilla ja neon väreillä... kuvan otto hetkellä paperi oli vielä vähän kosteaa liimasta jonka takia se oli vielä kupruilla, mutta oikenee kyllä kun kuivuu kunnolla. Tykkäättekö?


Eiliseen sen verran vielä. Katsottiin Burleski; pääosissa Cher ja Christina Aguilera. Ihan toooosi hyvä! Saa multa arvosanaksi täydet viisi pojoa! Tosin mää oon kyllä aina tukänny molemmista laulajista joeten sekin voi vaikuttaa. Olisin kyllä kuullut elokuvassa mielelläni enemmänkin Cher:iä kuin vain kaksi kappaletta, mutta aina ei voi voittaa.
Mutta nyt toivon että tulisi huominen pian ja kello niin paljon että mieheni tulee töistä. Sit me mennää vissiin ostamaan mulle puhelin... (osamaksulla... kirpaisee kyllä reippaasti, mutta on se sen arvoista!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)