lauantai 4. kesäkuuta 2011

No niin aletaampa harjoittelemaan sitten bloggaamista

Kaiken oppii kait kokeilemalla, pätee lähes kaikkeen. Näin minä olen ainakin huomannut. Kun on kotona kahden pienen lapsen kanssa, on yksinkertaisesti keksittävä jotain järjellistä tekemistä. Siihen ei riitä Lauri kilpa-auto tai Fröbelinpalikat vaikka hauskoja ovatkin.
Perheeni on tyypillinen. Minä, isäntä ja kaksi poikaani (kohta 2v. ja 3 ja puol v.), lisäksi meillä on kaksi marsua.
Harrastan mitä milloinkin, mutta nämä pysyväisemmät ovat elokuvat, lukeminen, käsityöt laidasta laitaan ja nyt uusimpana juttuna yritän kehittyä hyväksi tekemään geelikynsiä.

No niin tähän päivään...
Tänään on ollut aivan mahtava ilma koko päivän ja suurin osa siitä kuluikin ulkona. Pojat leikkivät ja nahistelivat tuttuun tapaansa ja minä virkkailin toppiin/tunikaan yläosaa. Niskaa kuumottaa siihen malliin että aurinko on nähtävästi tehnyt tehtävänsä vaikka istuinkin varjon puolella.

Vanhempi poikani aihetti jälleen mulle melkein sydärin nakkaamalla puolikkaan nyrkin kokoisen kiven keittiöön. Onneks ei osunut ikkunaan! Että näin tällä kertaa, opinpahan taas pistämään ulko-oven kiinni vaikka etupihalla oltaisiinkin.

Ilta meni oikeestaan uuden ruuan kokeilussa. Löysin pilttipiiri lehdestä kivan Peruna-kasviskeitto ja pannuvihanneksia ohjeen. Isäntä ainakin tuntuu siitä tykkäävän, lisäilin reilummalla kädellä mausteita ja avot. Siinäpä on sitten huominen ruoka valmiina.
Kohta olisi sauna lämmin ja kömmin sinne loikoilemaan, voi olla että laskemme altaaseen (lasten siis) vettä käyn siellä muksujen kanssa pulahtamassa. Jatkamme siis turinaa toisena päivänä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)