torstai 16. kesäkuuta 2011

No niin, kynnet saivat koristeensa

En kylläkään laittanyt leimoja vaan kokeilin fimoja ja strasseja. Kivat mutta ehkä mun makuun hieman liian koholliset, toisaalta fimot oli mun mielestä muutenkin turhan paksuja (nää on näitä valmiiksi hyrrään leikattuja...) ite yrittäisin varmaan leikata niistä ohkasempia. Fimojen lisäksi käytin hopeisii tähtiä ja vaalean punaisia kukkia... Tähdet jäi jo poikien huopaan kiinni joten tarttee laitaa lisää kirkasta lakkaa sakaroihin. Mut taas niitä laadullisesti heikkoja kuvia...

Kyl mää sen uuden puhelimen viel hommaan (htc desiree... siin on kunnon kamera :D) hintava mut jos osamaksulla... Isännän ylipuhuminen käynnissä kun hää on se joka meillä tienaa. Jos minäkin sitten taas joskus.

Mulla olis tarkoituksena hakee ens vuonna tonne helsinkiin yksityiseen parturi-kampaamo kouluun. Kallista lystiä kun siihen vielä linja-autolla kulkeminen lasketaan päälle, mut siinä menis vain 9kk ja sais paperit :) Sitten voiskin mennä palkolliseksi joksikin aikaa ja sitten kun aika olisi sopiva niin pistän oman liikkeen pystyyn. Tulevaisuuden suunnitelmia pitää olla, muuten ei vain jaksais. Mutta toisaalta ihan työstä tämäkin käy, siis lastenhoito vaikka kyseessä onkin vain omat lapset.
Yritin just tuossa hetki sitten puhua ystäväni kanssa puhelimessa, mutta eipähän siitä pidemmän päälle tullut mitään kun pojat pistivät "hei hulinaa-vaihteen" päälle ja alkoivat möykkäämään ja tappelemaan...Välillä jokseenkin turhauttavaa, mutta kuitenkin ne on mun pieniä kullan muruja <3 Kuopuskin taas nukahtelee milloin minnekkin. Tänään oli vuorossa nojatuoli, ihan hyvin tuntui nukkuvan joskin melkoisessa kippurassa oli.

Tjaa-ha. Sitä pitäis vissiin mennä tekemään jotain ruokaa, alkaa mun maha murisemaan jo melko hälyyttävästi. Jos vaikka pihvejä, keitettyjä perunoita ja ihan perus vihreen salaatin väsäis :)

5 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla fimoja geeli alle, niin että saa ne jäämään kynnen pinnan tasalle. Fimot voi liimata suoraan kynnelle tai tipille, tai geelikerrosten väliin. Sitten viilailee lopulliseen kuosiinsa ja kerros geeliä vielä päälle. :)

  Strassien kanssa kannattaa käyttää päällekin kunnolla kirkasta lakkaa, ja sellaista, joka jää kiiltäväksi (ei tee strasseista mattaisia).

  Tosi kauniit nuo kynnet kyllä!!

  VastaaPoista
 2. Siis ei liimaa geelikerrosten väliin, tuli vähän tyhmästi kirjoitettua tuo. :D

  VastaaPoista
 3. Olisinkin äkännyt ton ku tein kynsiä, mutta mulla oli niin hirmu hinku vaan päästä kokeilemaan niitä leimaus juttui etten ajatellut asiaa siinä vaiheessa sen enempää. No nyt ovat pinnalla ja eikä ne oo ehkä niin häiritsevat kuin alkuun luulin, en oo jääny mihinkään kiinni sen ekan kerran jälkeen...
  Niin ja etsää mun mielestä mitenkään hullusti kirjoittanut... en ois liimaa laittanu :D

  VastaaPoista
 4. Mie käytän kans fimoja geelin kanssa niin että liimaan joko suoraan kynnelle/tipille tai sitten kiinnitän ne geeliin ja viilaan varovaisesti päältä vielä ohuemmaksi, jottei jää koholle. Ja päälle ainakin yksi kerros geeliä tai päällysgeeli/lakka.

  VastaaPoista
 5. Mun pitäis ottaa taas aikaa itselleni ja laittaa kunnon kynnet ja vaikka noita fimoja ja tällä kertaa geelin alle:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)