sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Pikaista päivitystä

Kello on jo paljon ja leffa pyörii tuossa samalla... aika pitkäveteinen tapaus... Hereafter, pääosassa Matt Damon. Joten saan kyllä seurattua sitä tässä samalla just sen verran mitä haluankin.

Kuitenkin päivän tapahtumiin. Aamulla ei oikeestaan mitään ihmeempää tapahtunut, siivosin vain kunnolla. Sit isäntä lähti muksujen kans mummille ja papalle. Mä jäin odottelemaan kaverin tuloa meille, tänään sain laittaa hänelle kynnet. Hänelle ekat ja taas muakin jännitti vähän. Päädyimme samanlaisiin vaaleanpunaisiin tippeihin mitkä minullakin on ja koristeeksi laitettiin geelin alle muutamia fimo kukkia. Minusta ne onnistuivat hyvin, varsinkin kun oli eka kerta että fimoja geelin alle laitoin. Sievät ja kauniin yksinkertaiset. Aikaa kului tunnin vähemmän kuin viimeksi kun laitoin kaverini kynsiä, alkaa jo tulemaan kait jonkin sortin rutiini tuohon hommaan. Laitakaas mielipidettä kynsistä, pahoittelen taas osan kuvien huonoa laatua...No kun olin saanut kynnet tehtyä ja sovittua siitä että jos jotain ongelmia kynsien kanssa tulee niin aina saa tulla käymään tai soittaa, päätin lähteä salille. Mikäs sen rentouttavampaa. Sali reissu olikin sitten olevinaan rankempi mitä aikoihin, mutta osa syyksi epäilen sitä että en ollut ehtinyt syömään juurikaan päivän mittaan. Proteiini shake (caputsinon makuinen, nam!) auttoi käsien tutinaan todella nopeasti. Isäntä tuli hakemaan mut salilta samalla kun he tulivat mummolasta ja lähdimme palauttaamaan leffat (se viikon satsi josta aiemmin mainitsin), otin lainaan tämän just menossa olevan ja huomiseksi Rakkauskirjeitä Julialle; pääosissa Amanda Seyfried ja Gael Garcia Bernal. Tältä elokuvalta odotan kyllä enemmän mitä tämän iltaiselta, mutta se onkin sitä kategoriaa jota isäntä ei välitä katsoa joten huomenna poikien päikkäreiden aikaan saan hemmotella itseäni.


Ruokapuoli oli todellakin heikonlainen tai oli mulla kyllä aineksia ruokaan kotona mutta nälkä aivan mahdoton. Käytiin kuitenkin kaupassa ja pahimpaan nälkään nappasin eineshyllystä valmiin katkarapu salaatin, olipa ihan hyvää  ja vaihtelu virkistää. Yleensä kun tulee se kanasalaatti otettua. Samalla kun söin niin valmistelin meidän iltaruokaa. Tehtiin täytettyjä patonkeja; väliin kevyt pikkelssiä, cheddar juustoa, jäävuorisalaattia, tomaattia ja vähän pekonia... Meinas kieli mennä mukana!!!! Nää on näitä harvinaisia herkkuja. Niin ja muistinhan mää sitä leivonta margariiniakin vihdoin kaupasta tuoda ja varmuuden vuoksi vielä iso toppa kananmunia, jos vaikka ylitsepääsemätön leivonta vimma iskee taas päälle :)

Mutta nyt huomiseen ja aamu alkaa näillä näkymin taas salin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)