tiistai 7. kesäkuuta 2011

Pläääh...

Kello on vasta yks ja mää olisin valmis yö unille.
Huomaa kyllä että eilen illalla meni myöhään (n. 1.30 ku laitoin nukkumaan), mutta ku kirja oli niin jännässä kohdassa enkä malttanut jättää kesken loppuhuipennusta.
Tänään musta tuntuu että kaikki menee pepulleen. Heti aamusta esikoiseni puri (jälleen) kuopusta niin kovaa että jäljet jäi ja siihen tulee pari päivän sisällä taas mahtava mustelma. Sitten sitä huutoa jatkui koko aamupalan ajan ja ylikin. Millähän ilveellä tuolle esikoiselle sais menemään päähän että pureminen todellakin sattuu!!! No kun siitä sitten selvittiin ja sain tilanteen rauhoittumaan niin eiköhän ulkona kompuroitu ja saatu lisää kolhuja. Niin tavallista, että kohnataan hirmu vauhdilla kokoajan eikä sitten ehditä/muisteta/ välitetä katsoa jalkoihin. Mustelmilla selvittiin ja vanhan ruven irtoamisella...
Meillä syödään yleensä tuossa kahdentoista aikaan ensimmäinen kunnon ruoka. Tänään olin aamusta ottanut sulamaan punajuuri-jauhelihakastiketta ja siihen keitin sitten makaronia kaveriksi ihan poikien pyynnöstä. Ei lainkaan huononpi idea. Ruoka-aikaan sitten pojilta vaatteet pois ettei ne sotkeentuisi punajuureen (sehän ei kovin helpolla lähde pois jos sillä saa vaatteet tahrittua). Ruokailu oli melkoista pelleilyä alusta alkaen ja loppuikin lyhyeen... Olin menossa kuopuksen kanssa vessaan pesemään naamaa ja käsiä kastikkeesta... Selkä esikoiseen päin ja sitten tunsin takamuksellani kaksi pientä kättä!!!! Noh, aamulla olin laittanut ekaa kertaa päälleni uuden limen vihreän kesämekkoni. Voit muuten arvata ketuttaako ihan hiukan. Uudessa mekossa kaksi ihan selvää punaista käden jälkeä ja vielä punajuuritahroja. Kyllä jouduin laskemaan sataan etten olis kilahtanu ihan täysin. Pääsi suusta muutama äänekäs ärräpää, sitä en kiellä. Ei muuta kuin pesemään molempien kädet ja pistää pojat päikkäreille. Sen jälkeen katsastamaan tuhon laajuus ja kaivamaan tahranpoistoaine pesuhuoneen kaapista. Onneksi sain pestyä tahrat tuoreeltaan ja sain kuin sainkin punaisen pois mutta niin äkäistä tahranpoistoaine oli että siitä jäi vähän vaaleammat läikät mekkoon.
Saapa nähdä mitä muuta mukavaa tänään tapahtuu, onhan päivä ihan lupaavasti alkanutkin... Nyt meen keittämään kahvia jotta silmät pysyy auki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)