lauantai 18. kesäkuuta 2011

virkkuu koukkuilua

Aamusta satoi taas vettä... plääh. Pojat hyppii jo seinille kun ulos ei ole viitsinyt nuhanenien kanssa mennä. Tämän päivän rikkimenneiden lelujen saldo = yksi lasten läppäri kahdessa osassa (näppäimistö ja näyttö roikkuu toisissaan johtojen varassa, onneks sain korjattua), kuorma-autosta kippi irti ja yhdestä kirjasta kannet irti.

Kuvaa takapihan puolelta, märkää....
Ajattelin että jos päivä muuttuisi paremmaksi kun joisin aamukahvin hupaisesta kupista. Ehkä siinä jotain taikaa oli :) Kyseisen kupin olen saanut reilut kahdeksan vuotta sitten kihlajais lahjaksi työkaveriltani, mieheni sai samanmoisen kupin mutta kissakuvalla.

Lehmäkuppi :)
Niin joo, en tänään oo oikeestaan saanut mitään järkevää aikaiseksi, mutta käsitöitä vähän kuitenkin. Tein ensin teräville leikkureille ja kynsisaksille vähän paksumman pussukan, harmikseni jouduin siihen mustan napin laittamaan kun ei ollut muitakaan yhtä isoja enää jäljellä.

Edestä ja päältä...
Toisena puhteena virkkasin koristelu- ja geelisiveltimille oman putkilon jossa ne kulkevat kivasti mukana. Lankoina käytin lahjan pakettinarua (kultainen) ja toisena oli oranssia puuvilla lankaa jämäkkyyttä antamaan. Nämä siis yhdessä virkattuna, paitsi korkissa jossa vain pakettinarua.

No siinä se nyt putkelo on ;)
Huomista odotellessa... saan taas tehdä kaverille kynnet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)