keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Blondausta

Juuh tänään on ollut loppujen lopuksi hirmu rauhallinen päivä ja sain aikaiseksi vihdoinkin värjätä hiukseni... tai oikeestaan sen hurjan juurikasvun joka oli kuin huomaamatta päässyt kasvamaan. Kuinka tuo aika kuluukin noin nopsaan. Vaalennus onnistui tälläkertaa hyvin ja nyt alankin olemaan vaaleus asteeseen tyytyväinen. Mikä taas tarkoittaa sitä että ihan varmasti tulen ostamaan tätä samaista vaalennusainetta toiseenkin kertaa.

Tätä merkkiä käytin tällä kertaa

salamavalon kanssa
ja ilman salamavaloa...  juuri näyttää ihan törkeen tummalta


Lopputulos on sitten tämä :) On ihan BLONDI olo jälleen.

Tänään oon myös jälleen aktiivisesti tuolla huutonetin puolella henggaillut. Eilen voitin 50kpl:stä fimotankoja ja leikkurista huudon. Ja tänään huudin 50 arkkia erilaisia 3D kynsitarroja. Kaikki on maksetti hetimiten ja nyt vain odotan että postitäti tuo mulle odotettua postia :)
Meinas iskee semmoinen ahneus siellä katsellessa, mutta järki käteen ja potku itselle persauksiin!!! No tarrat tulee tarpeeseen, alkaa oma varasto olemaan uhkaavasti vähissä ja tuntuvat nuo mun ystävätkin niistä tykkäävän joten kaippa nuo oli sitten ihan järkevä ostos. Edullisesti ainakin sain :)

Mutta ei kai tässä tämän enempiä tälle päivälle oo tapahtunu. Huomenna yks kaveri tulee kynsien laittoon ja varmaan ehdin omanikin laittamaan, joten kuvia niistä sitten illemmalla huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)