lauantai 16. heinäkuuta 2011

ekaa kertaa liukuvärjäystä

Käytiin aamupäivällä kaupassa ja sieltä tarttui mukaan toin two way lakka, pinkki tällä kertaa.  Illaksi jotain pientä herkkua kuten popcornii. Sitten video vuokraamoon ja illaksi leffoja ja jättimäinen säkki irtokarkkeja (juu ja ei oo ainostaan mulle vaan koko perheelle :D ), leffoista sitten arvostelut huomenna.

Illan leffat: kauhua ja kokoperheen elokuvaa

NAAAAM!!!

Sitten kun oli taas hiljainen hetki ja pojat oli koisaamassa päikkäreitään. Ajattelin laittaa kynteni. Eilen illalla mietin jo ennen nukkumaan menoa millaiset teen tällä kertaa ja päädyin kokeilemaan ekaa kertaa liukuvärjäämistä. Sen kun sain tehtyä niin aloin ihmettelemään mitä ihmettä olin suunitellut siihen päälle. Tähän kokeiluun päädyin sitten tyrkkäämään aina yhdelle kynnelle kaksi tähteä, yhden kultaisen ja yhden hopeisen. Tiedä sitten sopiiko vai ei, mutta siinäpä nyt ovat. Päälle pikakuivattajaa ja se oli siinä.


Oli taas vaikeuksia päättää mitä kuvia käytän joten niitä tulis itten laitettua monta...

Käytetyt lakat ja tarrat

Juu ja kissanpentua päästään katsomaan huomenna. Jos kaikki menee niin kuin pitääkin niin meillä on elokuun puolessa välissä uusi perheen jäsen. Pojat sen nimesivät jo Karviseksi mutta mää taidan vaihtaa kyl nimen johonki suomalaiseen nimeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)