perjantai 22. heinäkuuta 2011

Haaste

Sain haasten RvaM:ltä, Nail Slaven kirjoittajalta :) Kiitos ja alampa samontein sitten tuumasta toimeen.

KUKA:
Olen 34-vuotias kotiäiti. Ammatteja on monen monta joista laitan tähän vain viimeisimmän eli myyjän. Laittelen kynsiä geeli menetelmällä ja olen puhtaasti aloittelija siinä. Koristelut vaihtuu mielialan mukaan eli välillä melko tiuhaankin. Elokuvat ovat lähellä sydäntäni, varsinkin kauhu sellaiset, nyt en tosin ole niitä hirveästi pystynyt katselemaan kun poitsuilla alkaa uniin tulemaan ne, mut hei Disneyn leffathan melkein yhtä hyviä ;D

MITÄ:
Niin mitä, mitä??? Arvostan.... terveitä elämän tapoja ja yritän niitä itsekkin noudattaa tosin välillä huonolla menestyksellä. Myös liikunta kuuluu tähän kategoriaan, liikun säännöllisen epäsäännöllisesti. Mutta elokuussa alkaa taas vaihteeksi painonpudotus urakka joten minua näkee paljon salilla silloin.
Jooh... olikohan tää tässä?

MISTÄ:
Lohjalta. Oon kyllä asunut myös Oulussakin viitisen vuotta, mutta oli kaipuu takaisin e-suomeen ja palasinkin heti kun oli mahdollista. Asutaan 84 neliön kaks kerroksisessa rivarissa tällä hetkellä, mutta jospa joskus kun pääsen töihin saataisiin ostettua omakotitalo :)

MILLÄ:
Isännän kyydillä tai kävellen. Apostolin kyyti on paras mahdollinen kuntoilu muoto joten suosin sitä aina kun on vain mahdollista.

MILLOIN:
Kello on nyt 10.58 ja olen just saanu ensimmäisen kupillisen kahvia viimeisteltyä. Sähköpostit, tuoreimmat blogit ja naamakirja on tarkastettu :)


Heitän haasteen seuraaville blogeille: Polish Dream, Nailicious, Korkokengissä ja Nails1820

1 kommentti:

  1. Kiitos haasteesta, täytyy pian yrittää tehdä tämä!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)