sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

hopea holoa ja mustaa leimaa

No tekaisin sitten ihan pika pikaa ittelleni uudet lakat ja päätin leimata ne. Alun perin mulla oli tommoinen kuparin punainen hololakka ja siihen hopeiset leimat, mutta oli vähän turhan kiirus ja ne suttasin pojan vaippaa vaihtaessa. No ei auttanut muu kuin poistaa ja samalla sitten vaihdoin lakan vaaleempaan hololakkaan eli hopeiseen ja leimauslakka vaihtui mustaan. Konadin laatasta m83 kuvat.Tämmöiset tuli.


Harmittaa kun tuo pikakuivattaja levitti vähän paria kuvaa, mut tänään en enää niitä ehdi uusiks laittamaan... Puoltoista tuntii ja sit alkaa miehen puolen sukua lappaamaan meille viettämään poitsun synttäreitä. Sitten tämän päivän herkuttelujen jälkeen voinkin alkaa taas laiharille hyvällä mielellä. Ei ole juhlia tai muitakaan syitä herkutteluun vähään aikaan. Tavoitteena vaatimattomat -15kg, ei mikään mahdottomuus, oonhan pudottanut sen jo kertaalleen (joista on tullut takaisin pari). Kuulen jo kuinka sali ja jumppatunnit oikeen huhuilee mua ja hinku sinne onkin melkoinen :)

Ai niin, muistaakaahan käydä osallistumassa arvontaan, vielä ehtii hyvin :) (linkki arvonta postaukseen löytyy tuolta oikeelta reunalta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)