maanantai 11. heinäkuuta 2011

Huomenta kaikille

Joo en sitten enää eilen ehtinyt uudestaan koneelle, kun meni lakkaamisessa niin myöhään. No uutta lakkausta siis. Turkoosia pohjalla ja valkoisia & pinkkejä nappeja siihen päälle sekaisin, pinnalle vielä kimalletta.
Tässä ovat käyttämäni lakat ja laatta jota käytin oli Nail Art M54

Aamupäivästä me käytiin Pusulassa markkoilla. Oli semmoiset pienimuotoiset mutta ihmiset just semmoisia leppoisia maalaisia :) Siellä oli ihana tunnelma. Omalla paikkakunnalla kun menee markkinoille niin väkee on kun pipoo ja rattaiden kanssa saa murhakatseita... Siinäpä vasta rattoisa tunnelma! Ei hirveesti ostettu, pojille vain hienot traktorit, olivat kokoonsa nähden edulliset. Isoisovanhemmat laittoivat synttärilahjarahaa ja ne kulutettiin sitten näihin. Pojat nukkuivat päikkärinsäkkin traktorit kainalossa, joten se kertoo jo aika paljon kuinka mieluiset ovat :D Markkinoiden jälkeet kotona sitten tehtiin pari pellillistä pitsaa. Tonnikalaa, herkkusieniä, oliiveja, tomaattia ja juustoa toisessa. Ja toiseen jauhelihaa, meetvurstia, ananasta, aurajuustoa, tomaattia ja juustoa toisessa. Onnistuivat ihan hyvin ja maku oli kohdallaan .

tonnikalapizza

jauhelihapizza

Pääsin myös eilen vihdoin ja viimein kokeilemaan noita mun "näyte tikku kynsiä" vai mitä lie oikeelta nimeltä ovatkaan... Mulla oin toi oikea sanosto hukassa, niin kuin myös lakkojen suhteen en oo varma mikä lakka on holo-, shimmer-, ja jne. lakkoja. Mutta jos ne miellyttää mun silmää niin ei kai sillä nimellä silloin niin hirveesti väliä oo.


auringon valo osuu kivasti

valkoisen paperin päällä ilman salamaa...

sama salaman kanssa


samaset tikut, vähän erijärjestyksessä ja eri valotuksen kanssa.
voin jossain vaiheessa tehä näistä ihan nimetyn version kun vaan ehdin.

Illalla vielä herkuteltiin mansikoiden ja vaniljajäätelön kanssa. Jätski suli aivan tajuttoman nopeeta kuten kuvasta näki... nooh ehkä siinä oli myös osa syynä se että aloitin leimaamisen samaan aikaan kun söin. Mutta herkkua oli ja saadut mansikat ihan tolkuttoman makeita. Harmi kun en tiedä tota lajiketta mitä noi mansikan möllykät on.

Juu ja oon perso jäätelölle, kaikki maut paitsi salmiakkai ja laksritsa uppoaa :)))

Tänään aamulla tein kokeilun ton kommentti puolen kanssa. Anonyymina voi kirjoittaa mutta lukijana siis kirjautuneena ei. Olettaisin että tällä on jotain tekemistä myös tuon kanssa ettei noita lukijoita näy tuossa sivupalkissa niin kuin pitäisi. Niin että mulle ainakin voi sitten anonyyminä heittää viestiä, pistää vain vaikka sen nimimerkin jota käyttää perään niin tiedän keltä on ja kelle vastaan :) Jospa ne sais nopsaan korjattua ton vian.


Tänään olin ajatellut tehdä väriympyrän ja soveltaa sitä joissain tulevissa lakkauksissa. Siis normaaisti tosiaan teen vaan kokeiluja yhdistelmien kanssa ja sit käytän niitä jotka miellyttävät mun silmää. Vähän niin kuin tää eilinen kokeilu. Leimaukset on vähän suttuisii ja pinkkikään ei näy kovin paljoo, mut kauempaa kynnet on ihan kivan näköiset :) Harvapa mun kavereistakaan niitä ihan lähieteäisyydeltä pääsee tutkimaan.
Ai niin imuri ei menny huutonetissä tällä erää kaupaksi, joten jos kiinnostusta ja halukkuutta löytyy se itselleen hommata niin olen avoin ehdotuksille ja tarjouksille... Laitan kyllä sen todennäköisesti piakkoin muualle myyntii. Mutta ei siitä sen enempää.
Arvonta ajatus on yhä muhimassa, mutta en laita sitä ainakaan toteutukseen ennen kuin bloggeri toimii kunnolla. Ehdoituksia otetaan kuitenkin vastaan vieläkin.

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)