tiistai 12. heinäkuuta 2011

kirppistä, suunnittelua jne...

Mistähän sitä nyt taas aloittais... Jos vaikka siitä että olen saanut uuden lukijan :D, tervetuloa, toivottavasti viihdyt seurassani.

Niin siis eilen oli aivan ihanan ihana päivä. Sain yllätys vieraita Oulusta, mun vanha koulukaverini ja samalla vanha kämppikseni tuli yllättäen käymään kylässä perheensä kanssa. Niin se vain on että rakkaita ystäviä ei voi unohtaa vaikka välimatkaa olisi kuinka paljon tahansa. Olen niin onnellinen että heillä oli aikaa tulla käymään. Päivä vierähti nopeasti heidän seurassaan ja tippa meinasi tulla linssiin kun heidän tuli aika lähteä...

Illalla tein sitten niitä väriympyröita joista jo aiemmin mainitsin. Ei pöllömpiä vaikka itse sanonkin :)
Kyllä taas huomaa että on tullut istuttua ns.työpöydän ääressä, hirmuinen kaaos!!! Ja tässä kaaoksen keskellä mä yritän vielä piirtää ja ideoida. Mutta täytyy kyllä että en oo oikeen koskaan ollut mikään järjestyksen ihminen. Siis joo siivoonhan mä, mutta ei se kyllä kauaa sen näköisenä pysy... Heh-heh!


Luovan sekainen kaaos pöytäni

Siisti, mutta ei kauaa... ;D

Tänä aamuna oli taas marsujen häkin siivous edessä ja tokihan se piti tehdä, siinä samalla tuli sitten taas räpsittyä palleroista uusia kuvia. Papanaattorit sai herkuiksi pihlajanoksan ja melkoisen nipun mustikan varpuja. Sainpahan taas pestä marsujen sohvan... voi-voi ku sitä sitten pitää merkkailla, no onneks on tosi helppo pestä niin ei haittaa. Ja nyt seuraa hirmuinen kuvapläjäys marsuistani <3Päivällä lähdin taas nuorimmaisen poikani kanssa käymään kirppiksellä. Esikoiselle löysin edullisesti Adidaksen sandaalit. Itselleni ei taaskaan löytyny mitään, mä taidan olla ronkeli. Lakkoja ois ollu jotain mut niissä ei ollut mitään merkkiä ja hintaa oli kuitenkin kaks euroo, niin en viittiny ostaa. Sillä hinnalla saan ihan uuden kaupasta alennusmyynnistä. Toisella lähikirpparilla en jaksanut tällä kertaa käydä, alkoi tuo nappula vähän kiukuttelemaan niin ajattelin käydä hakemassa meille cittarista jädet. No pitihän mun taas se kemppari puoli käydä kattomassa ja sieltä tarttui mukaan tuollainen kakspäinen koristelu lakka. Valkoisella ajattelin aloittaa kokeilun, se kun passaa melkein mihin vain ja mustaa siel ei ollu.Ja sittenhän mä lupailin noista mun lakkatikuista värien nimiä. Jotenka tässäpä sitten niitä. Kuvassa olevat numerot ovat mun omia lakkojen numeroita. Mulla on meinaan tapana kirjata kaikki lakat ylös vihkoon josta johtuen noi ei siis ole missään järkevässä järjestyksessä tuossa kuvassa. (tais tulla taas jokseenkin vaikeesti selitettyä, mut noi nrot. ei siis ole mitään sävyjen numeroita...)


Eli vasemmalta ylärivi:
65. Y.S.S.Y, 50                                                                
13. Lumene Natural Code, 12 Go Grazy
19. Lumene Super Gloss & Quick Dry, 55 Only Once  
80. Flormar Super Shine, U04
10. Gosh, 539 Vanilla Ice                                                
76. Flormar Super Shine,U15
78. Flormar Super Shine, U28                                        
79. Flormar Super Shine,U25
77. Flormar Super Shine,U16

Vasemmalta alarivi:
 9. Y.S.S.Y, 49                                                                  
 3. Y.S.S.Y, 51
14. Rimmel Lasting Finish, 256 Gallatic Blue              
59. Lumene Natural Code, 9 Live it up!
20. Anytime, 8 Sun-aurinko                                            
 5. Yes Love! 411
15. Lumene Natural Code, 33 Trouble Maker                
 8. Cloures Nature, Argent Céleste
12. Coloures Nature, Rose Scintillant

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja täällä..aika paljon harrastat samaa kuin minäkin :) pitää lueskella enemmän ajan kanssa. Tsemppiä bloggaukseen :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun ehdit käydä tutustumassa :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)