torstai 21. heinäkuuta 2011

Kynsiä ollaan taas lakkailtu

ja pariin otteeseen jälleen. Nyt onnistuin sitten osallistumaan siihen teema kynsikilpailuun josta jo aiemmin mainitsinkin. Niitä kuvia laitan sit vasta ku kilpailu on ohi.
Sen jälkeen sitten ihan toisen tyyppinen lakkaus, tummaa harmaata kimalluksin ja päälle graffiti lakkaa. Ei pöllömpi yhdistelmä. Isäntäki tykkäs ja ei tyrmännyt ideaa ostaa mulle lisää noita graffiti/crakle lakkoja. Kävin itseasiassa taas katselemassa Mimax:in sivuilla seuraavia hankintoja, pitäis tippejä ostaa lisää. Ajattelin ihan noita luonnollisen värisä hommata, ku tuntuu jotenkin pöljätä lakata noita värillisiä tippejä piiloon. Lähinnä ihan omaan käyttöön ne siis. Sitten tuli kateltua taas noita Konad:in laattoja, siellä ois taas pari semmoista jotka haluaisin... niin paljon kaikkea ihanaa ja niin vähän ylimääräistä rahaa... ei muuten ole mitenkään järkevä yhtälö! :(

Tässäpä jälleen käytetyt lakat

Siis ihan ällön hiostava ja painostava ilma tänään. Siltikin piti väsätä oikeen pitkän kaavan mukaan jauheliha pihvejä. Oon aikaisemminkin tehnyt muksuille tällä samaisella muotilla pihvejä, jostain syystä tuntuu maistuvan paremmin kun on hauskemman muotoisia. Sama pätee esim nugetteihin, kaupan nugeteista kelpaa muksuille nuo safari aiheiset...  Jälkiruuaksi tein muropohjaisen mustikka herkun :), sitä illemmalla vanilja jäden kanssa.

lasten jauheliha pihvit, maistuu kyllä myös aikuisillekkin ;)

Jäi jotenkin paljon vaaleemmaksi tuo pinta tässä kuvassa kuin luonnossa on...

Tässä on ohje, toivottavasti siitä saa selvää...

Ja sitten vinkatkaapa tutuillenne tuosta arvonnasta, on ollu aika hiljaista sen suhteen... Reippaasti vain mukaan!!!!

7 kommenttia:

 1. Aika kiva väriyhdistelmä! Toi graffitilakka halkeilee just hyvin :) Jotkut graffitilakat kun ei oikein tahdo kunnolla halkeilla, mutta tuo on kyllä laatukamaa! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään itekkin noista crackle lakoista <3 .
  Haluaisin ainakin yhden CG:n crackle lakan.. joo ja OPI:n ja..ja...itellänihän on vaan isadoran black tag ja dependin lila..ihan kivoja nekin. mitä taas tulee noihin verkkokaupoissa surffailuun... mielensähän siin vaan pahottaa, on niin tuhottomasti kaikkee ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Nails1820: ensimmäiseksi graffiti lakakseni oli kyl hyvä. Ei mikään ihan hirmu halpa, mutta nyt täytyy kyl myöntää että kannatti maksaa. Kuulin että ohuemmalla kerroksella saa pienempää halkeilua ja kun vetää paksumman niin tulee sit kai tämmöstä mitä mulle.

  Maarit: onks toi dependin crackle ollu mimmosta? Opia tuskin ihan heti raaskin ostaa mut CG:n lakat on ainakin ihan hintansa verran mainostetuja täällä blogeilla niin semmoista saattaisin kokeillakkin. Verkkokaupat, juuh niissä on vähän liikaakin kaikkee kivaa, onneks pitää miettiä syökö kynsiään vai ihan ehtaa ruokaa. Ja kuten ulkonäöstä voi päätellä (tai ainakin sinä voit kun tunnet mut) niin ruoka on voittanut tämän käden väännön :D

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen yhdistelmä. Mulla on CG:n crackleja ja ainakin se valkoinen alkoi aika pian kökkööntymään siveltimeen. Mutta sen kai saisi takaisin kuosiin pienellä määrällä kynsilakanpoistoainetta.

  VastaaPoista
 5. Helmisofia: mä en kyl laittis sekaan tota lakanpoistoainetta. Mun käsittääkseni se pilaa lopullisesti lakan. Lakalle on vissiin olemassa ihan oikeita ohennusaineita. Siis ittelläni ei oo sitä, mut oon muista blogeista siitä lukenut. Kantsii varmaan käydä ettimässä verkkokaupoista sitä...
  Vai CG:n craklet on semmoisii että kuivuu nopsaan, oli tosi hyvä että kerroit, taidan sit pysyy ainakin alkuun tässä Isadorassa :)

  VastaaPoista
 6. Hei toi yhdistelmä on kyllä hieno tuolla graffitilakalla! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Maryah :) Oli vain lyhyt ilo noista, tipit ja geelit sano ittensä irti tänään aamulla...

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)