keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Laatikko löytöjä

Pengoin tänään kaappeja kun etsin kirjepaperia ja tein ihan kivoja "löytöjä" jotka ovat olleet minulla vuosikausia. Aina askarrelleena ja muutakin pientä näperrystä harrastaneena, näitä kätköjä löytyy aika ajoin. Nyt löysin folio tarroja, strassa, kohollisia metalli tarroja, verkkopitsiä... ja näitähän voi käyttää missäs muussakaan kuin kynsien koristelussa.

Lähes kaikki mitä löysin, jotain ihan pienempiä irrallisii en tähän kuvannu


lähikuvaa strasseista

kolme isoa kukka strassia, käyneen ihan hyvin pottuvarpaan kynteen...

metallisia kohollisiä ötököitä, söpöi musta


Tästä ei oo tarkoitus käyttää noita hiutaleita kynsii vaan tuo kaunis hologrammi tarra taustalta,
aivan ihanan mintun vihreältä näyttää valoavasten. Valitettavasti en saanut sitä tallennettua kovin
hyvin nähin kuviin...

Niin niitä leffa arvosteluja... aloitetaan lasten/koko perheen leffasta Yogi bear. Hauska, mutta ehkä kuitenkin teko tapa oli jotenkin korni. Huumori oli aikapitkälti sellaista että pieni lapsi ei tajunnut mikä siinä oli hauskaa. Mutta yhdestä viiteen arvostelulla on arvosanani 3.

Sitten vaikkapa kotimaista elokuvaa, Veijarit pääosassa mm. Mikko Leppilampi (jossa on muuten mielestäni paljon samaa näköä kuin mun miehessäni <3 Nam!)
Elokuva oli hauska ja hurtilla huumorilla höystetty. Tyypilliseen suomalaiseen tapaan musiikki oli leffassa ihan törkeen kovalla verrattuna puheeseen ja kirosanoja viljeltiin aikalailla, mutta elokuvan juoni ja käänteet sai nämä jäämään taka-alalle. Arvosanaksi annan 4+


Ja viimoisena ulkolaista. The tourist. Pääosissa Johnny Depp ja Angelina Jolie, sivuosissa hurja joukko muitakin tunnettuja näyttelijöitä.
Juoni oli yllättävä ja hyvä. Leffana yksi parhaista äsken katsotuista (siis noin vuoden sisällä), tempaisi mukaansa ja ajan kulua ei huomannut. Juonta en paljasta tämän enempää eli en ollenkaan vaan suosittelen katsomaan :) Arvosanani on 5-Niin siihen vielä palatakseni miksi sitä kirjepaperia etsiskelin tänään. Sain kirjeen takaisin siltä mun etsimältäni ystävältä jolle kirjoitin tässä jokin aika takaperin. Muistaakseni mainitsin siitä ihan blogin alkutaipaleella. Kyllä vain ihminen voi olla iloinen, ihan aikuisten oikeesti!!!! Voisin pitää itseäni onnekkaana etten ole lopullisesti hukannut ystävääni <3

Vuokrasin tänään Black Swan leffan. Hienot arvostelut on leffa saanut. En tänään ehdi sitä katsomaan, mutta huomenna poikien päikkäreiden aikaan taas hemmottelen itseäni.
Huomenna on muutenkin mukava päivä tiedossa, kaveri tulee laitattamaan kyntensä :D, ja siitä sitten huomenna enemmän. Nyt tää hörppii kylmän lemon lonkeron ja naatiskelee. Kohta saunaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)