sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Mun ihka eka OPI :D

Aloitan muistelemalla aika tarkkaan kaksi vuotta vanhoja tapahtumia... näihin aikoihin sain epiduraalin... no ei niistä sen enempää. Yhdeksän kieppeillä illalla mulla oli jo mun kuopus rinnallani <3

Käytiin tänään aamulla kirppiksellä kävellen. Mitään ei ostettu kun ei ollu oikeen mitään tarpeellista siellä. Reilut kaks tuntii kuitenkin käveltiin ja kaks kertaa jouduttiin kesäisen sateen yllättämäksi. Takaisin tullessa käytiin kaupasta hakemassa pari maalaispatonkia ja paahtopaistileikkeleitä. Kotona sitten tehtiin täytettyjä patonkeja. Tänään on vähän niinko juhlapäivä ku on noi kuopuksen syndet. Kakkua ei oo tänään seitä vasta viikon päästä ku silloin on juhlatki. Mut jotain hyvää piti saaha niin ostettiin noita Fazerin täytettyjä mansikka leivoksia.

Päikkäreiden jälkeen lähdettiin keskustaan prismaan ostamaan pojalle synttäri lahja. Niin tyttömäiseltä kuin se nyt kuulostaakin niin mun poikani tahtoi semmoisen lelu hamsterin ja siihen sen aloituspakkauksen. No sen sai minkä tahtoi. Taisi muistuttaa marsuja :) No hamsteri ostettiin myös esikoiselle koska muuten ois tullu tappelu... ja sitä välttääksemme tämä päätös. Prismassa katsastin lakka valikoiman ja löysinkin sieltä pari ihan kivaa.


Kiva "koti" näillä hamstereilla. Vihreä on esikoisen ja tuo keltaisempi kuopuksen...

Sitten Makuuniin vuokraamaan taas leffa. Otin kokoperheen leffan Rango:n. Siitä arvostelu tulee huomenna.


Niin ja pääsinhän mää käväisemään ihan yksin Sokoksessa kempparin alessa. Ja sieltähän ois löytynyt vaikka ja mitä!!!! Mutta päädyin pariin halvempaan ja pariin mun hintaluokassa vähän kalliimpaan.

Vasemmalla olevat kaks Technic merkkistä ovat Prismasta väreiltään:kool kiwi ja Siona Island.
Sitten on O.P.I: Cuckoo for this color
Sitten Lumenen: viettelys (8) ja kupliva onni (12)
Viimeisenä GOSH: Rose (086)


Sitten tässä tämä  mun ihan eka O.P.I:n lakka. Ale korissa oli muutama enään jäljellä (olivat puoleen hintaan) ja tämä miellytti niistä eniten: CUCKOO FOR THIS COLOR. Mistä ihmeestä ne keksii näille nimet??? No tällä kokeillaan ja katotaan tuleeko ostettua lisää. Aika suppea valikoima siellä tosin oli, mutta väreistä löytyi kuitenkin useampi jonka voisin tahtoa.

Ja juu tein eilen taas sitten Mimax:ilta uuden tilauksen ja saankin sen todennäköisesti varmaan jo ens viikolla. Sitä odotellessa voinkin sitten kokeilla näitä uusia lakkojani :)

Uusia lukijoita on tullut tosi hienosti. Nyt vaan muistatte käydä kommentoimassa/tekemässä osallistumisen siellä ARVONTA postauksessa niin pääsette arvontaan mukaan :D  Näyttäis olevan jo tuolla oikeessa reunassa ylimmäisenä sinne suora linkki... Niin ja saa mainostaa ihan vapaasti :))

5 kommenttia:

 1. Mäkin ostin alesta mun ihkaensimmäisen china glazen lakan.On se aina kiva saada jotain uutta :)

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tuo Technicin Kool Kiwi, se on ihana1 :)
  Ja sokoksen alesta minäkin ostin ensimmäiset OPIni :)

  VastaaPoista
 3. Hitsi kun kaikkialla muualla on Sokoksessa OPIn lakkoja alessa, mutta ei täällä. :( Vai onko ne Sokos Emotionissa? Mä oon ihan haukkana yrittänyt etsiä alelakkoja Sokokselta, mutta ei oo mitään löytynyt. Noi Lumenen lakat on ihania, itselläni on nuo samat ja kuusi muuta. :) Lisää tekisi mieli, koska oavt halpoja ja tykkään siveltimestä paljon! Punainen on aika läpikuultava, mutta toimii kun laittaa monta kerrosta.

  VastaaPoista
 4. Susski: tota CG:tä mä lähin etsimään mut en sitä sitten löytäny ollenkaan...

  Nails1820: Pitihän sitä kool kiwiä kokeilla heti illalla ja nyt sitä on varpaissa. Ihastuttava väri tosiaan :)

  Niniane: Kyl toi OPI löyty ihan tavallisen sokkarin kemppari puolelta. Lohjal ei oo Emotionia, lähin Nummelassa. Tosin mää jo kyllä vinguin sinne isännältä kyytiä :) Nois Lumenen lakoissa on tosiaan aikas hyvä toi sivellin, semmoinen "jämy" että saa meilekin yhdellä vedolla lakattua koko kynnen. Kokeilin molempia parerille ja se pinkki oli huomattavasti peittävämpää ja kyl muutenkin enemmän mun makuun :)

  VastaaPoista
 5. No on kyllä tyhmää, kun täällä ei oo Sokoksessa tarjouksessa OPIt, vaikka oon käynyt monta viikkoa ja useana päivänä katsomassa. No, tsekkaan vielä ensi viikolla Hesan/Hämeenlinnan tilanteet, kun sinne suunnalle menen.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)