keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Muovikassillinen uutta ihanaa tarviketta :D

Niinpä MiMax:in tilaus tuli tänään niin kuin olin toivonutkin ja niin kuin eilen myös toivoin niin pääsin shoppailemaan. Siis ette oikeesti usko mä melkein tutisen innosta tällä hetkellä, tai sit se johtuu tosta painostavasta helteestä...

Niin jos aloitetaan esittely siis MiMax:in paketista. Kaikkee pientä ihanaa piti saaha kokeiltavaksi...

Kuvassa on siis: kynsifolioita, hopeinen Konadin lakka ja kaksi pakettia vedellä siirrettäviä kynsitarroja

Tässä kuvassa on hyrrä ovaalin mallisia strasseja, kaksi pulloa mikrohelmiä, yksi purkki kuusikulmaisia punaisia isoja
glittereitä (oli kylkiäisinä), yksi purkki sinistä simpukka murskaa ja yksi paketti hopeista helminauhaa.

Sitten uudet Konadin leimauslaattani m83 ja m21
Sitten käytiin tarjoustalossa josta oli tarkoitus hakea uusia graffitilakkoja. No yhden löysin ja muut oli ihan kaikkee muuta...

Elikkäs vasemmalta lukien: Eveline Holografic Shine 402,
Eveline Holografic Shine 418, Eveline Classic Colours 367,
MNY 461 ja 265, Flormar Super Neon Colors N004,
Flormar 129 ja Isadora Graffiti Subway Green 806
niin ja sitten tollainen söde taskupeili

Kuivakakku vuoka ja pojille kirsikan tuoksuista saippuaa...
Sitten kävin ihan pikapikaa säästöpörssissä vilkaisemassa tilanteen...

Mukaan lähti sieltä pari tommosta halppi settii jossa on mm. viilat, tikut ja varpaan erottelijat. Ihan kivalla
kuosilla molemmat... laadusta en tiedä. Sitten löysin Herbinan dödöä, tuoksuu muuten oikeesti hyvältä. Kaks lakkaa,
vasemmalla oleva on Ryby Kisses Neon RHDP06 Electric Purple ja toinen on Casuelle (eikä mitään merkintää sävystä tai värin nimestä, pohjassa lukee vain nro 5), mutta väri pn pinkki :) Niin ja sitten vähän niin kuin itsensä hemmotteluun laihista
ajatelen kolan makuinen ja tuoksuinen huulirasva.
Tulikin sitten yllättävän paljon tekstiä noihin kuvateksteihin, elkää repikö pelihousuja jookos. On vaan yksinkertaisesti helpompi kertoo kuvasta suoraan niihin. Onko muuten hyvä vaiko paha juttu?

Noh nyt on rikottu satasen raja ihan reilusti lakoissa ja nyt lupaakin rajoittaa ostamista niiden suhteen joten lakkojen saralla hiljenee osto puolella. Mutta täytyy mun kyllä myöntää että tein uuden tilauksen tänään, nyt vain mikrohelmiä ja sen semmoista koristettä. Sit ostin/tilasin pari sataa pientä "mini grip" pussia leikatuille fimoille. Tulee pidemmän päälle aika paljon halvemmaks kuin hyrrät :)

Ajattelin huomenna tehä jos vain suinkin ehdin itselleni poikani synttäreiden kunniaksi jotkut hauskat synttäri kynnet. Asia jääköön hautumaan yön yli... niin ja nyt mää en taaskaan saa unenpäästä kiinni kun vaan pähkäilen noita kynsiä. Heheh! No joo en usko että siitä tulee ongelmaa, oon taas niin väsyny että voisin painua samantein koisaamaan.

Mutta mutta. Ollaan taas sitten vuokrattu pari leffaa. Molemmat olivat hyviä :) I am number four oli siis tosia hyvä! Pitkästä aikaa alien leffa jota ei oltu pilattu liioilla tehosteilla ja juoni oli hyvä myöskin. Sain jopa pari "sätkyä" kun oli niin uppoutunut elokuvaan että pääsivät juinen käänteillään jumankekka mut yllättämään. Arvosanaksi annan en yhtään vähempää kuin 5 :D  
Gnomeo&Julia oli niin vauhdikas että pojatkin tapittivat sitä kuin vahanuket paikoillaan ja jopa kohtalaisen hiljaa :) Arvosanaksi se saa 4+.


Leffa rintamalla tulee taas julkaisuja niin hirveetä vauhtia että. Mutta onneks isäntäkin on kesälomalla ja nyt ehditään katsomaan jonkun verran enemmän kuin tavallisesti ja mun onnekseni siellä on myös paljon valikoimassa noita koko perheen leffoja niin pystytään kattomaan osa edes "ihmisten aikaan" ja ei mee kaikki yöt valvomiseksi.

Mutta nyt valvomisesta puheen ollen... pitänee varmaan suunnata pikkuhiljaa nukkumaan päin. Huomenna pukkaa jonkin asteista kiirusta päälle kun pitää alkaa ramppaamaan kaupassa tarvike ostot tekemään, leipomaan ja siivoomaan. Voitte sitten arvata mitä huomenna on aiheena postauksessa ;) 

3 kommenttia:

 1. Mä kävin tuon I am number fourin katsomassa teatterissa silloin ku se vielä pyöri, ja se oli mun mielestä kyllä täyttä pastaa. Luin sitä kirjaa myös niihin aikoihin, ja vaikka se kirjakin on ihan shaibaa, niin leffassa oli otettu ihan liikaa "taiteellisia vapauksia". :( Plus mun mielestä leffalla oli todella omituisesti ikärajana k13, siinnä oli muutamassa kohdassa sellaisia kauhuelementtejäkin, että ikärajan olisi pitänyt olla k15.

  VastaaPoista
 2. Nuo siniset missä on varpaanerottelijattaimitkälie ovat ainakin minulla toimineet, samoin viila. Tosin vain varpaankynsille. Varpaankynsissä on aina ollu urat, mutta kyllä ne lähti tolla viilalla ja kärsivällisyydellä, eikä ole varpaankynnet edes huomattavasti ohentuneet. Tosta leppäkertusta, jos siellä oli sakset mukana, ne on varmaan täyttä roskaa. ;D Niinkuiin näissä _yleensä_.

  VastaaPoista
 3. gloria: en oo lukenu kirjana tätä leffaa, mutta yleensä se on just niin päin että kirja on parempi kuin leffa. Mutta jokatapauksessa nää tämmöiset on ihan puhtaasti mielipide asioita ja niistä en ala inttämään. Sä et tykänny, mut mää tykkäsin... toki tuosta ikärajasta oon samaa mieltä sais olla sen K15 oli sen verran hurjaa kateltavaa aika ajoin.

  nailHai:joo oli tossa leppäkertussa noi tommoset leikkuri malliset sakset mukana. Ja ne taitaa mennä tosta setistä ihan toiseen käyttöön kun mun kynsien leikkaamiseen. Ovat just sopivan kokoiset marsujen kynsien leikkaamiseen :) Kiva ylläri tossa setis oli toi aika hyvä pieni kynsiharja, tulee olemaan mulla ainakin kovassa käytössä huoltojen yhteydessä. Mutta niinhän se on kun on halpaa niin sillä tuskin ihan parhaimmasta päästä saa, tääkin setti makso muistaakseni hurjat 1,50...

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)