maanantai 4. heinäkuuta 2011

painostava ilma jatkuu

mut ei se paljon haittaa. Tai haittaa mutta en anna sen häiritä. Käytiin aamulla Liessaaressa, lähellä Haikarin leirintäaluetta, luontopolulla jonkin matkaa kävelemässä. Siellä rannalla tuuli niin kovaa että piti ottaa kuopuksen kesähattu pois päästä ettei se ois karannut tuulen mukaan :) Vaan kylläpä oli ihana siellä hetki viivähtää ja uittaa varpaita rantavedessä. Kävelyllä molemmat pojat muksahtelivat pariin otteeseen nurin kun juurakot meni ristiin rastiin polun poikki, mutta tutkittavaa riitti.
Meillä on muutenkin tänään rauhallisemmasta päästä ilta tänään. Leffoja ja popparii tiedossa. Vuokrattu on Yogi Bear, Veijarit ja Tourist... Onneks palautus on vasta keskiviikkona niin ei tarvii kaikkia putkeen vahdata.

Oon myös käynyt katselemassa kissojen myynti ilmoituksia. Mulla niin hirveesti tekee mieli kissaa, mutta se että milloin meille sitten kisu tulee on vain mysteeri... Kiire ei ole... Syksy taitaisi olla paras vaihtoehto. Oon kyllä miettinyt myös aikuisen kissan hommaamistakin, niitäkin tuntuu olevan melkoisesti tarjolla. Mutta mutta aika näyttää. Saadaan nyt ekana tehtyä marsuille tuo uusi kolme kerroksinen häkki niin saadaan lisää liikkuma alaa tuonne yläkertaan.

Ai niin ja tuo huuto netissä surffaaminen sitten aiheutti yhden mun tekemän huudon, joten nyt vain peukut pystyyn että voitan sen. On siis fimoista kysymys ja pienestä summasta, mutta haluun ne kuiteskin! "Piinaa" kestää vielä kahdenteetoista päivään asti, ennen kuin selviää kuin kävi... tai voihan se selvitä aikaisemminkin jos joku huutaa sen rajan yli jonka oon itselleni asettanut.

Että tämmöinen päivä tänään, ei poikkea hirveesti muista päivistä. Toivottavasti en pitkästytä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)