tiistai 19. heinäkuuta 2011

Parit hyvät, yhdet huonot...

mutta kaippa sitä pitää kokeilla ideoita joita on illalla just ennen nukkumaan menoa pähkäillyt. Tuolla Kynttä pidenpää- blogilla on teema kilpailu jossa on aiheena morsius kynnet. Sinne sitten mietin jotain ihan simppeliä ja kaunista. Jossain niistä monissa blogeissa joita seuraan oli semmoinen hieno ketju, tehty muistaakseni leimaamalla ja yhdessä oli vissiin tarroilla tehty semmoinen ketjumainen kuvio, josta sitten muokkasin tämmöisen. Tein omani ihan käsin maalaamalla kultaisella kynsilakalla lumen valkoisen hololakan päälle. Siksi miksi en näillä osallistu kilpailuun on ihan omaa tyhmyyttäni kun en lukenut ohjeita tarpeeksi tarkkaan ja jäi se käsin kirjoitettu lappu poies kuvista ja nyt on jo toinen lakka kynsissä... Tarttee tehä uudet ku nämä alkaa sanomaan ittensä irti....

Joo sit mää tei kokeilun. Eräänlaista koho kuviota muokkaamalla kosteaa lakkaa ja siihen kimallelakkaa päälle. Jos värit ois ollu toiset niin ehkä ois toiminutkin, mut ei näin vaalee ainakaan mulla pelitä.


Ja sitten nähin nykyisiin ja uusimpaan lakkaani. Eiliseen Yesensyn Orvokin violettiin lakkaan. Parikerrosta sitä ja sitten niitä tarroja joita en uskonut itse ikinä käyttäväni... Ruusuja ja ristejä!!! No mutta hyvin pelittää tämän lakan kanssa eivätkä pomppaa liikaa silmille. Päälle kerros kirkasta pikakuivattajaa ja tässä tulos. Outoa kyllä tumma violetti on kameran kuvissa lähes tumman sininen... Josta syystä kuvia tulee taas monta ku tuli niitä räpsittyä tooosi monta ja valinta on aina vaikea.
Illemmalla istuskelin ulkona poikani leikkiessä, kaunis sää ja näkymä. Ei ikinä uskoisi että ihan vieressä on kerrostalo!Sitten päivän herkku pläjäykseen. Kokkailin pitkästä aikaa isännän pyynnöstä Köyhiä ritareita. En ees muista milloin viimeks ollaan niitä syöty, ainakin yli vuos on menny. Herkullisia olivat kera mansikka hillon ja kermavaahdon :)


2 kommenttia:

  1. aivan ihanat noi alemmat kynnet! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tykkään tosta väristä niin kuin hullu puurosta :D oli hyvä ostos...

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)