torstai 28. heinäkuuta 2011

Pinkkiä piraattia (toinen postaus tälle päivälle...)

Tein tossa odotellessani itselleni uudet lakkaukset. Piti jotain teemaan sopivaa saaha kynsiin. Pojan synttäreille siis hommasin merirosvo aiheiset kertakäyttö mukit, lautaset jne... Mustaa en tahtonut kynsiin kun ne on ton vanhemman porukan mielestä jotain satanismiin verrattavaa. Niin mietin sitten että eihän pinkkikään ihan huono vaihtoehto ole. On tyttömäinen ainakin. Pohjalle laitoin parikerrosta tuota uutta Casuallyn lakkaa. On eilisessä postauksessa mukana. Muista lakoista en edes viittiny ottaa kuvaa, niitä oli niin paljon. Ja juu käytin siis ihan peruslakkojani ja sivellintä ja vapaalla kädellä sudin nuo kuvat kynsiin. Oon kyl miettiny mimmoisii noi akryylivärit ois käyttää noissa pienen pienissä piperryksissä? Ja tietääkö kukaan onko noi kynsiin käytettävät akryylimaalit samoja aineita joita on noi ihan taulujen maalaamiseen käytettävät akryylivärit? Siis oikeesti akryylit ei öljyvärit, ne kun ovat ihan kaksi eri asiaa :) Sillä noita "taulu" akryyleja löytyisi ihan omasta takaa iso läjä kaapista kun harrastan tota maalaamista. Millä ne sitten lähtee tai saa pois sormista? Ihan kynsilakan poistoaineellako?
Mutta kuviin... Onko nää äklöt vai sopivan tyttömäiset??? Mielipidettä kehiin, kiitos :)


Tekaisin tuossa jo valmiiksi täytekakun pohjan ja uudella kakkuvuuallani tieteskin klassikko kuiviksen tiikerikakun. Muuta en ajatellut leipoa, muut saa kaupasta. Huomenna on sitten kakun koristelu edessä ja sit pitäis vissiin ottaa ja siivota. Ei niin sit yhtään huvittais mut pakko mikä pakko.

Huomenna saatte sitten kuvan täytetystä ja koristellusta täykkäristä.

3 kommenttia:

  1. Tosi hieno toi peukalon kynsi! ite en sais vapaalla kädellä koskaan tollasta aikaseksi :D

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvin oot vapaallä kädellä tehnyt kynnet! On tosi söpöt!

    VastaaPoista
  3. Kiitos 3nn ja Niniane. Musta tuntui että käsi tärisi ihan hirveesti, mut ihan ok niistä sitten tuli (ainakin kauempaa katsottuna). Oon itseasiassa yllättynyt että oikeesta kädestäkin tuli ihan hyvä, melkein jopa parempi kuin vasemmasta :) Musta alkaa vahvasti tuntumaan siltä että alan panostamaan tähän lajiin enemmän, saan ainkin ideoida kunnolla :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)