maanantai 25. heinäkuuta 2011

Uudet lakkaukset sormiin ja varpaisiin

Niin ihan varmana jokainen arvas että mun pitää päästä kokeilemaan sitä eilen hehkuttamaani OPI:a. No tässäpä se sitten tulee. Niin ihanan tumman vihree kun olla ja voi. Tää muuten tulee olemaan ihan varmasti mulla kovassa käytössä joulun alla. Sopii kuin nenä päähän punaisen kanssa yhteen :) Mutta kuitenkin tänään ei siis ollu mikään jouluinen tunnelma hakusessa ja siksi päätinkin tehdä valkoisella konadin leimauslakalla tommoiset spiraalit käyttämällä konadin laattaa m56. Rajasin sen vielä tolla Emmi Nailin sateenkaari glitterillä. Noh mitäs piätte???
Varpaat saivat pitkästä aikaa uudenvärin. Viihdyin pitkään niissä kirkkaan/neon oransseissa lakoissa ja strassitkin pysyi yllättävän pitkään, oli kaks vain lähtenyt ja loput sain poistaa sitten eilen... Nyt siis Technic:in kool kiwi:ä pari kerrosta ja muutamat fimot (tietty siinä mukana pari kiiviäkin) isoon varpaaseen koristeeksi.Tänään on ollut aikainen herätys mulle ja kuopukselle. Mentiin jo yhdeksäksi neuvolaan pojan kaks vuotis tarkistukseen. Kylläpä pikku mies osas näyttää sen puolen jota harvemmin kotona näin pahasti nähdään. Niin näytettiin mieltä että vaatteita ei saa ottaa pois ja sit ku oltiin punnitukset ja mitat saatu tehtyy niin ei millään sitten vaatteita takas! Ääääh... No lahjomalla sain vaatteet päälle, tää äiti ku ottaa pojilleen tikkarit neuvolaan mentäessä mukaan jos tulee taas joku inha rokote tai kaks... Musta tuntuu ttä minuun sattuu jo enemmän ku joudun pientä väkiksin pitelemään piikityksen ajan :(
Noh, poika oli kuitenkin kasvanut hienosti niin kuin osata arvasinkin, pituutta oli tullut puolessa vuodessa vaatimattomat 4cm :)

Neuvolan jälkeen kävin taas kirpparilla. Kauhee... ihan kun mulla ei ois mitään muuta paikkaa minne mennä! No jokatapauksessa siellä käytiin ja valikoima oli pienentynyt ihan hirveesti. Ostin vain Yesensyn mustan glitteri koristelulakan ja Yesloven kultaisen glitteri lakan. Se on muuten sit kahta vaille sata nyt mun lakka luku.


Kirpparilta suunnattiin kotiin ja pikku ukkeli nukahti sohvalle alta aika yksikön ja mää päätin ottaa itteni niskasta kiinni ja alkaa viipaloimaan niitä mun fimotankoja. Pitää varmaan tilata pieniä minigrip pusseja tai jonkin sortin hyrriä niin saan noi viipeleet talteen kunnolla. Muutamia pusseja mulla olikin joten alkuun pääsin. Ja nyt muuten niskat huutaa hoosiannaa... ihan on pikkasen juntturassa.


Kyl huomaa että väsyttää, meinasin tossa vähän aikaa sitten nukahtaa pihakeinuun. Nukumpa ainakin varmaan hyvin ens yön.

Niin sen verran vielä tästä illasta että pääsin taas leikkaamaan hiuksia :D, ihan vaan isännän hiukset siistin sivuilta ja samoin mun kuopuksen (ny on maailman kirjat sekaisin, ihan oikeesti muksu tahtoi että mä leikkaan ne!!!!), esikoinen lähti juoksemaan toiseen suuntaan kun kysyin leikataanko hänen hiukset ;D  Jokainen voi siitä sitten muodostaa mielipiteensä ihan miten tykkää olenko hyvä leikkaamaan hiuksia... en saanu napattua kuvaa isännän päästä ku ei taho naamaansa kuulemma tänne. Toivottavasti kuitenkin pääsen opiskelemaan tätä mun toiveammattiani joskus ens vuoden puolella.

Niin ja sitten vielä toi eilinen leffa RANGO. Arvostelua pukkaa tässä. Oli ihan hyvä, pojat ei niinkään jaksaneet sitä hirveesti seurata mutta itse tykkäsin kovasti. Ainut mikä ehkä vähän häiritsi oli se pakko murteen vääntäminen, mutta siihenki tottu ku ei muutakaan voinu. Me siis katsoimme tämän suomeksi puhuttuna, englanniksi ois voinu olla sata kertaa parempi. Juoni oli ok, joskin ehkä vähän ennalta arvattava, mutta niinhän ne on aika monesti näissä kokoperheen leffoissa. Joten arvosanaksia annan tasan 4.

5 kommenttia:

 1. Mielestäni on tosi vaikeaa leikata fimoja sopivan paksuisiksi (ohuiksi) :( Joko niist tulee liian paksuja tai sitten niin ohuita että vain puolet kuviosta näkyy... :(

  VastaaPoista
 2. Joo kyllähän mullekki tulee aikalailla laidasta laitaan noita paksuus variaatioita, mut onneks kaikissa ei haittaa vaikka tulis jopa puolikkaita esim.sitrukset ja melonit :), ei mee hukkaan nekään "epäkelvot yksilöt". Mutta eiköhän sekin oo semmoinen juttu jossa vois sanoa että harjoitus tekee mestarin.

  VastaaPoista
 3. Kiva yhdistelmä noissa käsien kynsissä! =)

  VastaaPoista
 4. aarrghh...mistä hitsistä sä löysit sokkarilta ale-korin, missä loju OPI:n lakkoja??? Mä mitään semmosta -50% koria nähny :(.
  On juu ihanan vihreä lakka ja hienot oot taas aikaan saannut :).

  VastaaPoista
 5. Maryah:Kiitos, oonistu leimaaminenki kerrakin kohtalaisen hyvin :)

  Maarit:Siinä se oli pöydän keskellä... siis se kori missä oli muutama noita opin lakkoja, ei siinä mitään ihmeellistä ale lappua ollu. Siis niitä pöytii oli kaks ja toises oli ainoastaan lakkoja. Joo täytyy kyllä myöntää että väri valinta osu paremmin kuin nappiin tällä kertaa, toi vihree on kyl nii-in vihree että :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)