torstai 28. heinäkuuta 2011

Villihelmen tilaus tuli jo!

Siis ihan oikeesti oli nopeeta. Siis kun tilauksen tein eilen.  Ja kaikki tuli ehjänä perille :) Jei!!!


Ylempi on ilman salamaa otettu.
Elikkä vasemmalta katsottuna kuvassa on 6kpl mikrohelmiä,
seuraavat 2kpl on hopeinen ja valkoinen hiutale tekstiilileikekuvioita,
sitten pinkkejä kukkia ja punaisia sydämiä tekstiilileikekuvioita,
seuraavat neljä purkkia on simpukkamursketta ja
pussissa on kultaista helmiketjua 1m.

parisataa salpapussia koko 5x5cm, kylkiäisenä tuli kaks namia ja pienipussillinen lasihelmiä,
kauniita minun mielestäni ja käyttöön tulee johonkin muuhun tarkoitukseen kuin kynsiin ;) 
Tänään kävin Tiimarissa ihan pojan synttäreitä varten ostamassa merirosvo aiheista reksvisiittaa, no kappas että siltä löytyi sitten jotain omaankin käyttöön. Oli semmoinen kiva setti jossa oli 5 isoa purkkia, 2 niistä oli hilettä ja kolme semmoista ihan hienoa ns. karvaa siis tosi huonosti kuvailtu paketissa sen nimi oli flock... kai se jotain kimalletta on kans. Ihanaa joka tapauksessa. Kauniita on väritkin :) Sitten mukaan tarttui vähän tarroja, niistä en tiedä tuleeko niitä koskaan käytettyä kynsiin, mutta onhan ne kiva olla tuossa käden ulottuvilla...

Vasemmalta noi kolme ekaa on tota flock:ia ja noi kaks on ihan tavallista hilettä.

Jaah kolme pakettia tarroja, aika södejä noi sydämet :)
Voi olla että postaan vielä illan mittaan uudelleen kun saan noita leipomuksia tehtyä :) Joten ainakin siihen saakka heissulin-vei!

5 kommenttia:

 1. Aloin itekki kattelee tuota VilliHelmi sivustoa ja löysin itsekkin kaikkea kivaa mitä voisi tilata ((:

  VastaaPoista
 2. Mä tilaan Villihelmestä aika usein - tosin en yleensä mitään kynsiin tulevaa. Noita mikrohelmiä olen joskus katsellut että kävisivätkö kynsiinkin.

  VastaaPoista
 3. Samoja mikrohelmiähän noi on kuin noilla kynsialan verkkokaupoissakin ja kaiken hyväksi oli halvempii ja isommissa purkeissa :) Samoin kun helmimurke on samaa erillaisessa purkissa vain... Oon tosi tosi tyytyväinen liikkeeseen ja toimituksen nopeuteen :D

  VastaaPoista
 4. Piti laittaa itsekin Villihelmelle tilaus! En ollut koko nettikaupasta aiemmin edes tietoinen..kiitos sinulle löysin sen! :) Tilasin hieman kynsiin koristetta sekä korutarvetta, tosin osa unohtui laittaa tilaukseen joten täytyneepä myöhemmin tehdä uutta. Tosi edullinen kauppa tuo!

  VastaaPoista
 5. Kiva että tykkäsit Villihelmestä, mäkin löysin sen ihan sattumalta. Hoksasin muuten eilen että mikrohelmiä näyttäis olevan melkein tuplamäärä erääseen toisesta ostetun määrään nähden... Kannattaa muuten muutenkin vilkuilla noita helmialan kauppoja, niissä on yllättävän paljon myös kynsille soveltuvia helmiä ja koristeita samoin kuin esim.pinsettejä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)