tiistai 26. heinäkuuta 2011

Virkkaus projekti...

Tänään ette saa yhtään kuvaa. Taitaa olla aikas harvinainen tilanne tämmöinen mun blogillani. En viitsi keskeneräisestä ottaa kuvia. Niin siis aloin virkkaamaan itsellenen pontsoa vai miten lie se sitten oikeesti kirjoitetaankin :). Semmoisesta ihan älyttömän ihanan pehmeestä pörröisestä mintun vihreestä langasta. Tartti yksin kertaisesti saada vaihtelua päivään.

Aamupäivästä leikkelin taas niitä fimoja... ja paljon on vielä leikkaamatta... huoh! Mutta toisaalta sitten kun ne on leikattu niin voin tilata lisää (taidan olla ihan hiukkasen pöljä tai jotain...) vaikka valikoima onkin nyt melko iso niin tuskin se on kuitenkaan tarpeeksi iso.

Huomenna lähetään taas aamusta kaupoille. Juuh ja mä pääsen käymään ainakin tarjoustalossa :) jospa löytäisin graffiti/crackle lakkoja lisää. Mä vähän niin kuin lupailin isännälle että kun saan niitä muutaman ostettua niin sit sais lakkojen ostelu vähäks aikaa riittää. Mut se oli vaan vähän luvattu. Jos jossain törmään noihin CG:n lakkoihin niin pitäähän mun niitä päästä kokeilemaan ;)  Niin ja elättelen myös toiveita huomenna siitä että Mimax:in tilaus olisi postilaatikossa. Ja jospa saisin tuon virkkuunkin valmiiksi. Mutta nämä huomenna, palaamme silloin asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)