sunnuntai 14. elokuuta 2011

51 lukijaa jo!

Lukijamäärä on kasvanut hetkessä ihan huimasti. Kiitos teille siitä :) Toivottavasti kaikki viihdytte mukanani jatkossakin.

Tälle aamulle ei ole vielä oikeestaan tapahtunut juuri mitään, odottelen että isäntä herää ja päästään lähtemään kirpputorille. Aika usein sunnuntaisin tulee siellä käytyä ainakin näin kesäaikaan kun myyjät ovat ulkona. Sisätilat ovat aivan älyttömän ahtaat rattaiden kanssa liikkumiseen joten kun huonot ilmat alkaa niin siellä käynti taas loppuu.

Niin siis aikeena oli postata eilen tehdyistä kynsistä.Idea ihan simppeli. Jo varmasti useammassa blogissa nähty. Ite ihastuin väreihin ja taas tähän iänikuiseen kimallukseen. Taidan olla jollain tavalla harakoille sukua... Ekaa kertaa kokeilin crackle lakkaa tolleen vinottain ja taidampa tykätä siitä enemmän näin. Kaiken kaikkiaan mun mielstä onnistuivat. Mitä mieltä te, ihanat lukijani olette?

Sitten eilen iski semmoinen ruuantekemisen himo päälle. Ollaan tuolta isännän vanhemmilta saatu paljon kesäkurpitsaa ja sitä ollaanki syöty jos mimmoisissa ruuissa. Eilen päätin kokeilla piilotettuja kesäkurpitsoja. Siihen tuli tietenkin kesäkurpitsojen itsensä lisäksi kanttarelleja, paljon sipulia, juustoraastetta, persiljaa ja mausteet. Näky ei ehkä ihan parhaimmasta päästä, mutta maku. NAM!


Sitten tein pannarin. Nousi aika kivasti uunissa! Ihan järkky!


No makuhan se pääasia on... Maistui kyllä ihan normaalilta pannarilta vaikka noi "kummut" ovatkin melkoisen hurjan näköiset.

Sitten takaisin kynsijuttuihin tai oikeemmin käsiin, kynsinauhoihin ja kuivaan ihoon. Nyt kun oon panostanut enemmän noiden mun kynsien vahvistamiseen ja alkaa ilmatkin kylmetä. Niin oon huomannu että mun kädet kuivaa ihan hirveesti. Kynsinauhat ihan kökössä kunnossa. No ostin eilen sitten uuden käsirasvan. Halpa kuin mikäkin, Lidl:istä. Oikeestaan päädyin tähän siks kun se ei haise juuri miltään. Huomasin vasta kotona että siinä on suojakerroin 10 ja se on ikääntymistä vastaan! No ei se mitään, alanhan mää olemaan jo vanha. Kuitenkin kokeilin sitä eilen ja olinkin ihan tyytyväinen. Erehdyin syömään leivän aika pian sen jälkeen kun olin rasvannut kädet. Arvatenkin kädet osuivat leipään kun leikkasin sen ja voitelin, samoin kun ahdoin sitä kitaani. Toi käsirasva maistuu ihan kauheen kammottavalta!!! Tää aine on varmasti paljon pahemman makuista kuin kynneli (joskus muksuna mulle sitä laitettu kun purin kynsiä). Tuli vain mieleen että varmasti auttais kynsien pureskelijoita ja meinasinkin kokeilla tätä mun vanhemmalle pojalleni joka näyttää kynsiään nakertelevan.

Pahan makuista!!!
Juup, jos mää ny lähtisin keittämään kahvia ja saisin sillä ton ukkelin heräämään...

6 kommenttia:

 1. Tosikivat kynnet! Noi värit sopii tosihyvin yhteen :)
  Vähän aloin nauraa kun näin ton pannarikuvan.. :D Oli kyl aikamoinen järkytys! Mutta hyvä että maistui kuitenkin hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, hyvin onnistuneet kynnet (: Siistit ja tyylikkäät.

  VastaaPoista
 3. Nails1820: eiks ollukki mageen näkönen pannari :D, mää onnistun tossa aika ajoin. Ei vaan oo hajukaan mikä ton aiheuttaa...

  Ine: kiitos, tykästyin itsekkin väreihin kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Hienot kynnet! Itsekin oon leikkinyt viime aikoina graffittilakoillani hieman tuohon tyyliin. Ja mullakin on noi w7:n hopea ja kultainen lakka. Kultaista vasta olen päässyt käyttään. On musta kyllä tosi hyvä ja lohkeilee äärettömän kauniisti kun lohkeilee hyvin. Aina ei lohkeile yhtä hienosti, enkä tiedä oikein missä vika. Mutta muutamalla ekstravedolla saa korjattua huonommankin jäljen. :)

  VastaaPoista
 5. Niniane: Musta on oikeestaan ihan kiva että muillakin blogeilla on käytetty aika paljon tota graffitti/crackle lakkoja, niistä saa paljon ideoita ja näkee vähän eri merkkien tapoja halkeilla :)

  VastaaPoista
 6. Nuo glitterhiutaleet tai mitkälie on kyllä tosi kivan näkösiä! Muutenkin sievää jälkeä

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)