maanantai 15. elokuuta 2011

Heijastinliivit kynsissä

tai ainakin melkein! Mulle kyllä tuli heti mieleen muksujen heijastinliivit kun vedin ton hopeisen lakan tohon oranssin päälle. Mutta nää värit on arvottu. Oranssin valitsi mieheni, hopean esikoiseni ja limen vihreän noista kolmesta uudesta kuopukseni. Tämä on yhdistelmä. KÄÄÄK!  Ehkä ois voinu tulla paremmatkin mutta on aika väsy olo ja mahdollisimman nopeesti yritun tehdä.
Sain isännänkin suostuteltua sinne Hong Kong:iin vielä tänä iltana. Onneksi lankoja oli vielä ja sitten kun kerrankin sain käydä ihan yksin siellä niin mukaan lähti tommonen halpa kynnenkiillottaja/kynsiviila jossa oli vielä toi kynsinauha leikkuri. Muotovaahto vetelee viimeisiään joten uusi oli tarpeen ja kas kummaa kun löytyi Herbinalta sitä marjan tuoksuista :) Hiuspohjaa rauhoittavaa hoitoainetta löytyi sitäkin hyvän tuoksuista vanilja-suklaa, jos ei namia syödä paljoa (niinhän sitä luulis...) niin voihan sitä haistella paljon kaikkee hyvää.


Huomenna ois tarkoitus lähtee käymään H&M:ssä ja Seppälässä, isäntä tarttee paitoja ja mä meinaan katsastaa samalla lakka tarjonnan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)