tiistai 9. elokuuta 2011

Huoneiden vaihtoa

Homma on vielä vähän vaiheessa mutta nyt on kuitenkin huonekalut vaihtaneet huoneitaan. Eli poikien huoneesta tuli sitten meidän vanhempien huone ja päin vastoin. Nyt on pojilla tilaa leikkiä :)
Meidän uudesta huoneesta tulikin aika mielenkiintoisen ahdas... mutta toisaalta eipä siellä hirveesti aikaa vietetä. Seinät pitäis nyt sitten maalata molemmissa huoneissa ja varsikin toi entisen lasten huoneen mun tekemä maalaus... ei oikeen passaa tonne aikuisten makkariin. Niin ja lamppuja pitäis vaihtaa vielä, samoin verhot molempiin huoneisiin...
Mutta nyt ensiks kuvia uudesta lasten huoneesta, kuopus vilkkaana on parissa linssiludena :)


Nalle Puh sätkyukko toimii kuopukselle oven nuppina kun ei muuten yllä
kaappia aukaisemaan ja aiheuttaa ainakin vielä joka kerta naurun pyskähdyksen :)


Meillä on siis sisustuksessa sellainen sekameteli tyyli, mut jos jotain suositaan niin Nalle Puh tuotteita, mää niin tykkää Nasusta ja Ihaasta ja pojat tykkää Tikrusta  ja itte Nallesta :)

Jaah sitten pari kuvaa meidän uudesta huoneesta.Tarttis varmaan tehä tolle telkun takana olevalle seinälle jotain ;) Juu ja toi muuten meitin uus "yöpöytä" (eli vanha hoitopöytä) on just hyvä!!! Mahtuu kaikki mun kirjat noihin laatikoihin :D Mut tätä tää on. Pieni kämppä ja näillä mennään mitä huonekaluja on. Ei oo varaa uusiinkaan just ny. Mut toisaalta ei noissa nykyisissä mitään vikaa vaikka ei ookkaan just ihan muodin mukaisia, ehjiä on ja silleen.

Ja sitten kun just pääsen sanomasta ettei oo ylimääräistä pätäkkää niin mun täytyy myöstää huutaneeni tänään taas uusia fimotankoja... ne ei oo lakkoja.... niih... Josko vaikka käyttäis fimojakin seuraavaan lakkaukseen ja se on edessä huomenna tai ylihuomenna ihan riippuen siitä kuin nykyiset kestää.

3 kommenttia:

  1. Oho en tajunnutkaan aiemmin noista maalauksista postaamastasi kuvasta että ne on noin isot! Wau. Todella hienot!!

    VastaaPoista
  2. Joo onhan se melko iso, ei tosin isoimmasta päästä mitä oon maalannu, mutta olihan tuo melko haasteellinen tapaus ku oli maha tiellä silloin ja keikuin piellä jakkaralla maalatessa :)

    VastaaPoista
  3. Nyt olen hankkinut kuplamuovia ja pakannut ne Kissin Nail Art Linerit :) Harmi että just luin blogistasi ettei sinulla ole rahaa... Mutta ehkä 10 e löytyisi? :) Teet kuitenkin aika usein vapaalla kädellä maneja, joten ne olisivat just täydelliset sinulle :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)