lauantai 20. elokuuta 2011

Kerttuja

Lakkaus nro.5


Numeroksi tuli tänään 115, kiva väri ja ihana tuoksu :)Liekköhän tuo aiemman postauksen mutaatio kerttu jäänyt mieleen pyörimään, mutta en halunnut leimata leppäkerttuja mustalla.Näkyvät mun mielestä paremmin valkoisina.  Laattanahan mulla oli se toinen uusimmista konadin laatoista m30. Mutta ihan perinteisiä leppäkertun pilkkuja lisäsin sitten dottin toolilla ja mustalla lakalla. Musta näistä tuli aika kivat. Mitäs mieltä ootte?

Kävin taas kirpparilla tai oikeemminkin parilla kirpparilla. Ekalla siivoilin taas pöytäni ja olihan sieltä vähän menny tavaraa, ei mitenkään hurjasti mutta sen verran että seuraavan viikon pöytä maksun jälkeen jäi vielä neljäkymppiä käteen. Sieltä löysin sitten pojille vaihteeksi taas elokuvia. Onneks noi vhs:sät on tosi halpoja, niitä raaskii ostaa useammankin :)


Tosta Fröbelin palikoiden kasetista oon tosi iloinen, mulla kun molemmat poitsut tykkää laulaa ja jammailla näiden tahtiin. Kasetissa oli lähes kaikki laulut sellaisii joita meillä ei aiemmin olekkaan. Sitten mun vanhemmalle joka on aihan hurahtanut Pokemoneihin piti ottaa leffa nro.2. ja pienemmälle barbabapoja tästä äitikin tykkää ja paljon :)

Seuraavalla kirpparilla oli ihan törkee ryysis ja kapeat käytävät pöytien välissä ja pari töykeetä ihmistä niin jäi kierros sen osalta lyhyeksi. Löysin kuitenkin vakkari myyjältä yhden hile/glitteri lakan jota varmasti tulee käytettyä :)


Tää kimaltelee silleen sateenkaaren eri väreissä. Sinne oli muutenkin tullu taas lisää näitä lakkoja, mutta muut lakat olivatkin vähissä joten siksi en ostanut enempää tällä kertaa. Nails1820: oliko se niin että oisit ihan oikeesti halunnu sellaisen violetin glitteri lakan jota käytin noissa tähtitaivas kynsissä? Sillä siellä oli nyt sitäkin... Hinta oli vissiin euron. Tai tää ainakin maksoi sen verran, minkä mää ostin. Joten jos haluut niin voin sen käydä ostamassa sulle ja postittaa sen sit :) Heitä viestillä jos haluut että käyn siellä uudestaan (mulla on sinne lyhyt matka...)

2 kommenttia:

  1. Joo haluan sen kynsilakan, mutta tuli mieleen että ensi viikolla menen Kouvolaan ja siellä on kirppari jossa myydään Yes Loven kynsilakkoja, joten voin käydä kattomas joskos siellä olisi , luultavasti kyllä on :) Mutta kiitos kuitenkin ehdotuksesta ^^ :)

    VastaaPoista
  2. Jeba. Ei siin sit mitään, jos ei löydy niin pistä vaikka viestii jos haluut että käyn kattomassa :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)