maanantai 1. elokuuta 2011

Kosmetiikka pläjäys

Mietin tossa että mistä en oo vielä kirjoittanut. Ok, aiheita on paljon, mut yks jota en oo juurikaan muissa kuin lakoissa sivunnut on kosmetiikka. En oo mikään hirveen aktiivinen meikkaaja (ennen kyllä, mutta kuinkas ollakkaan lapsien myötä jotenkin jäi...), mutta olen taas pitkästäaikaa alkanut ihan omaksi ilokseni vähän panostamaan tälläkin saralla. Tuoksuja oon oikeestaan aina käyttänyt mutta niissäkin oon aika tapoihini piintynyt. Mutta joo tässä tulisi jotain... en oo tähän kaikkia meikkejäni kuvannu mut ne joita eniten käytän...

Jos aloitetaan tuoksuista... Vasemmalta katsoen löytyypi: PUMA Jamaica (sopii semmoiseen menoon jossa ei voi tuoksua häiritsevän paljon kuten esim. salille). Keskeltä löytyy nimetön. Tää on tuliainen Egyptistä ja kuulemma siellä verrattavissa Chanel 5:een, tuoksuu todella voimakkaasti, ihan pienen pieni tippa riittää koko päiväksi. Ja sitten viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä mun lemppari Poison, aina niin ihana :)


Sitten jos vetäistään luomivärit pöydälle levälleen... Kuetn huomaa niin väri valikoima ei oo suuren suuri ja pari räväkämpää sieltä löytyy mutta niitäkin käytetään hillitysti... Värit on suurimmaksi osaksi ostettu Yves Rocherilta ja ihan tava marketeista...


Sitten luomista kajaaliin ja ripsiin... tässäkään ei ole suuren suuri valikoima mutta näillä tää nainen pärjää erinomaisesti. Kajaaleissa löytyy yksi Lumenen ruskea ja kaks mustaa, toinen vähän pehmeämpi kuin toinen. Seuraava kahta käytän lähinnä ns.luomiväreinä, värit ovat kulta ja kupari (tykkään näistä tosi paljon) ja sitten ripsareita seuraavat kaksi ovat käytössä. Ensimmäinen näistä on jatkuvassa käytössä ja vedellä poistettava. Mustassa putkilossa oleva on veden kestävä ja käytän sitä harvakseltaan. Kolmatta en oo vielä edes avannu, sain sen YR:ltä kylkiäisenä.Huulilla en osaa enää juurikaan punaa käyttää joten nykyinen valkoimani koostuu kiilloista ja huulirasvoista.


Kädet saavat kosteutensa YR:n Arnica kosteusrasvasta, matkassa kulkee pienempi tuubeista. Kasvoihin tulee lätkittyä YR:n Pure camille sarjan päivä/yövoidetta ja saman sarjan puhdistus emulsiolla putsaan kasvoni. Käytän myös kausiluontoisesti muitakin merkkejä, mutta yleensä näitä.Hiukseni saavat näitä aineita... kuvasta puuttuu geeli joka on nyt just loppu ja Elvital:in saman sarjan hoitoaineet; balsam ja hiuksiin jätettävä ja sumutettava hoitoneste. Näitä käytän aikalailla vuoron perään. Olivat nyt alakerrassa ja en jaksanut hakea.. Osis:ksen kimalle lakka on vain isompiin pipaloihin ja sekin alkaa olemaan loppu. Ollu ihan toooosi ihana tuote, mutta tuskin ostan enää toista. Ei vaan oo enään niin isoa tervetta sille.


Elikkä tässäpä näitä. Huomasin just että setistä puuttui mun meikkivoiteet joita on tasan kaks, kesälle vähän tummenpi Lumenen voide ja talvelle omansa joka suojaa pakkaselta ja on myös samalla kosteuttava hieman vaalemampi.

Sitten kaivoin tuolta valokuva albumien kätköistä tämmöisen kuvan. Oon maalannu tän lasten huoneen seinälle mun esikoisen 1v. synttäri lahjaksi. Tää kuva tulee saamaan uudelleen käsittelyn piakkoin kun poikien huoneen seinostä poistetaan uudelleen maalaamalla toi punainen väri. Joten kuvan punainen muuttuu myös. Lasten huoneen seinä ovat nyt siis osittain punaiset ja pääosin sellaiset beiget. Punainen ajateltiin korvata joko mintun vihreellä tai vaaleen sinisellä... Saisi vähän valoisuutta tuo huone enemmän :)


Tässä vaiheessa meillä ei ollut vielä tiedossa kumman saamme seuraavaksi. Jos olisimme tienneet että saisimme toisenkin pojan niin kuvat olisivat todennäköisesti olleet ihan toisenlaiset, mut oon sitä mieltä kuitenkin että lapsille etenkin ihan pienille pitää olla kivoja ja kirkkaanvärisiä kuvia. Vai mitä mieltä te olette?

1 kommentti:

  1. Tuo Yves Rocherin Luminelle -mascara on ihan ehdoton ykkössuosikki omalla listallani. Monia mascaroita oon kokeillut, mutta mikään ei sovi mulle niin hyvin kun tuo :3

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)