lauantai 27. elokuuta 2011

Nalle Puh (no huh-huh!) ja lakkaus nro.9

Olipa kerran pieleen mennyt lakkaus jossa esiintyy puolen hehtaarin metsän väkeä... juuri ja juuri tunnistettavissa. Pitänee seuraavalla kerralla tehdä luonnokset paperille ensin eikä vaan alkaa maalailemaan ulkomuistista... Tässä sen sitten näkee kun on kärsimätön uuno!


Näissä yllä olevissa kynsissä ja seuraavissa on sama lakka pohjalla. Eli kupposesta nousi hempeän vaalean punainen lakka ja lopulliset kynteni näyttävät siis tältä eli tässä on siis Lakkaus nro.9
Mää taidan kyllä olla ihan tykästynyt näihin, aikas kesäiset ja typykkämäiset :) Kuinkas osui sun makuusi?

Sitte ihan loppu huipennukseksi ;D laitan kuvia niistä mun kuivakukista jotka oon siis ihan omin pienin kätösin keränny ja prässänny. Hirveesti tähän vuoden aikaan ei tota väri valikoimaan enää ollu, mutta pääsee näilläkin alkuun.4 kommenttia:

 1. Noi Nalle Puh kynnet on ihanat !<3

  VastaaPoista
 2. vitsi oot taiteellinen :O Oon ehkä tainnut joskus ennenkin sanoa niin, mutta piti vain todeta taas :DD Ja noi pinkit kynnet, OIOIOI!!!

  VastaaPoista
 3. Ei alkuunkaan pieleen mennyt lakkaus! Kertakaikkisen ihanat ja hienot nuo Puh-kynnet!!! Voe kun osais itekin! :D Tai malttais yrittää.

  Hienot on nuo jälkimmäisetkin, toimii!

  Blogisi ulkoasu on näemmä muuttunut.. :) Kivannäköinen nyt!! En ole oikein ennättänyt lukemaan mitään blogeja tässä viikon sisään, joten nyt pitää urakalla ottaa kiinni! :)

  VastaaPoista
 4. Noi Nalle Puh -kynnethän on hienot! En kyllä itse osaisi ko. hahmoja tehdä ulkomuistista (enkä tiedä osaisinko muutenkaan...).

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)