keskiviikko 10. elokuuta 2011

No sainpa niitä fimoja kynsillekkin

Tuli tosiaan tehtyä taas tässä iltasella uudet lakkaukset. Muuten ois varmaan vanhatkin menny vielä, mut muutama strassi sai lentävän lähdön tänään mun näpeistä.

Harmittaa vähän kun noi kuvat ei tee oikeutta väreille. Toi Yes Loven! Lila glitterilakka on oikeesti aikapaljon tummempi kynsillä, jotenkin toi salama vei värin itse lakasta.  Mut joo tämmöiset tällä kertaa. On vähän erilaisemmat kun oon aikaisemmin  väkerrelly. Katotaampa mitä seuraavaksi saan aikaiseksi. Oisko parannus ehdoituksia tai muuten vaan ehdoituksia mimmoiset tekisin seuraavaksi?

Sit mää leikkelin mun edellisestä fimotanko satsista viimeiset tangot siivuiksi ja nyt on ihan aikuisten oikeesti selkä kipee. Tarttee varmaan odotella jokunen tovi ennen kuin edes kuvittelen niitä tulevia viipaloivani. Ja ehkä ottaa suosiolla särkylääke yöksi... :(

Juu ja taas kaappeja kaivelessani tein löytöjä. Joskus oon vissiin johonkin askarteluun ostanu hopeista ja kultaista hilettä ja melkoisen kokoiset purkit. No nyt ne pääsee kynsien koristeeksi :)


Teinhän mää tänään yhdet kaupat lakoistakin, isännän suostumuksella tosin. Nails1820:llä oli myytävänä muutamia lakkoja tuossa tovi takaperi, sieltä siis kotiutuu muutama Kiss:in koristelu lakka :) Hmmm... nyt vain odotellaan että fimotangot ja lakat tupsahtaisivat postilaatikkoon. Odottavan aika on piiiiitkä!

Joo marsuilua luvassa kuvien muodossa taas. Höppänät on taas puhua puiputtaneet aivan älyttömän paljon ja pojilla on ollut hauskaa puhua takas. Ihan kuin ne oikeesti keskustelis keskenään. Taitavat laatia jotain sotasuunnitelmia kuinka saisivat lisää kurkkua ;D

Just joo, tää menee taas tälläiseksi väsyneen höpötykseksi. Läpsäisen kuvat tiskiin nyt!

Pihlajan lehdet on aika namia poikien mielestä :)

Jos sitä vaikka tuoretta ottais välillä...
Juu ja nyt tää luovuttaa tältä päivältä ja painuu nukkumaan... tai oikeemmin lukemaan mut lepoohan sekin on.

3 kommenttia:

 1. Minäkin kokeilin tänään fimoja kynsiin... Siis en oikeasti osaa leikata niitä tarpeen ohkasiksi... Eli nää mitkä nyt on kynsissä (kuvia ei ole koska ne menevät yhteen kilpailuun) on tooooodella paksut, mutta oikeastaan ne on näyttävämmät kun ne on vähän paksummat, vaikka sillo tangosta ei saa ees 50 palasta ^^ Mutta ostin toissapäivänä 33 fimotankoa ja tänää tilasin 50 fimotankoa....... eiköhän ne riitä vaikka leikkaa vähän paksumpia viipaloita :D

  VastaaPoista
 2. Nails1820: onko sillä loppujen lopuksi oikeesti mitään valiä kuinka paksuja noi siivut on jos ne vain näyttää hyvältä :) On mullakin tosiaan melkoista paksuus vaihtelua noissa :)

  VastaaPoista
 3. Marsut on söpösiä.. kamalia juttelijoita, osaa meinaan olla kova se puiputus ja huuto, etenkin kun tietää että tulee tuoreruokaa! :D Ei ole marsuja, tykkäisin kyllä, mutta joskus muinoin töissä tuli mm. marsuja hoideltua. Muistanko oikein että nehän ei edes pure puolustaakseen, että sillä juuri lasten kanssa hyviä??

  Tänään tuli itse kanssa leikeltyä uusia fimoja, ei paljoa mutta kuitenkin... eilispäivän tein koruja, joten fimojen leikkuu sopivasti vain kruunasi niska/hartia/selkäjumin ja siitä johtuvan päänsäryn. :D Ajattelin että leikkaan vain muutaman fimon, mutta siinä on joku juttu että ei vaan osaa lopettaa..!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)