sunnuntai 7. elokuuta 2011

Oisko nää nyt prinsessa kynnet...

...vai mitkä? Aika hempeetä pinkkiä ja vähän tietenkin blingiä noiden kukkien muodossa. Tykkään, mutta kuinka kauan niin se onkin sitten eri juttu. Ei toi pinkki oo niin mun juttu vaikka vaatteissa siitä tykkäänkin, tosin vähän tummempana.
Tässäpä jälleen käyttämäni lakat ja muut jutut :)
Kokeilin ekaa kertaa noita tekstiilikoristeita. Olivatkin yllättävän ohuita ja helppoja kiinnittää ton kirkkaan lakan kanssa, liikaa sitä ei vaan passaa laittaa saa muuten odotella kauan kuivumista. Odotan oikeen että pääsen talvella tekemään kynnet niistä mun lumihiutaleista :D Mitäpä tykkäätte, onko liian pinkit ja lapselliset, vai vaihtelu virkistää?

Ai niin, on muuten taas kivasti noita arvontoja tullut lisää ja yksi muistaakseni päättyykin tänään, mutta niihinhän löytyy linkit tuolta vasemmalta ylänurkasta :) Käykää kurkkaamassa...

5 kommenttia:

 1. Nuo tekstiilikuviot yllättivät mutkin positiivisesti.(Tuolta vanhemmista postauksista bongailin, että omani ovat samasta paikasta hankittuja kuin sinunkin) Just nytkin niitä on kynsillä, ja ovat kyllä ihmeen kestäviä ja helppokäyttöisiä (:

  VastaaPoista
 2. Tosi suloiset :) ! Muhun iskee tämmöinen tyttömäinen tyyli kyllä tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään lapselliset (: Tosi söpöt!

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiitos kommentistasi :) Noita Kissin koristelulakkoja olen vain muutaman kerran käyttänyt, vihreä täysinäinen, sinistä ja pinkkiä olen vähän enemmän kokeillut mutta melkein kokonaiset nekin ovat :) En yhtään tiedä paljonko postikulut olisivat kun nuo lähetettäisiin samassa paketissa...
  Tuo pakettihan maksoi uutena n. 14€, ja koska en kuitenkaan kovin paljon ole niitä käyttänyt, sanoisin että ne maksaisivat noin 10€ (riippuen vähän postikuluista) :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)