maanantai 29. elokuuta 2011

Oranssia pohjalla ja mustaa + kultaa päällä

Sepä on Lakkaus nro.11 :) Meinasi olla vähän vaikeeta päättää miten koristelisin ja musta yksinään näytti jotenkin orvolta jotenka lisäsin sitten vähän kimallusta kullan muodossa. Loppujen lopuksi aika helpot kynnet. Ja kulta tosiaan antaa mulle sitä kaipaamaani säväystä. Ovat vähän värien puolesta kirkkaat näin alkavaan syksyyn, mutta minkäs teet? Tämä nyt nousi tällä kertaa.


Tässäpä taas näkee kuin väri muuttuu eri valaisulla

No niin lakkaukset on pois alta.
Tulin siihen tulokseen että pidän vielä viikon kirpparipöytää ja sit saapi varmaan riittää, onhan se ollut jo silloin neljä viikkoa. Kauhee kuin nopeesti aika menee!

Isäntä käytti mua ystävällisesti taas Saupartissa (joka siis on Saukkolassa). Tuli tämmöisiä tällä kertaa ostettua sieltä:Kaksi vähän isompaa lokerikkoa ja kaksi pienenpää. Nää on niin käteviä noiden koristelu tarpeiden säilyttämiseen ja ihan törkeen halpoja!
Niin, sitten mää sain hankittua siihen mun Joulukuussa tapahtuvaan palkitsemiseen (siis kyseessähän on aktiivisimman lukijan ja kahden seuraavan palkitseminen, josta olen jo aiemmin postannut) loput palkinnot. Nää on nyt kuvattu ton pokaalin kanssa.


Eli siis ajattelin, että voittaja saa valita näistä kolmesta sen mieluisimman ja toiseksi tullut kahdesta taas sen mieluisimman ja kolmanneksi tullut saisi sen mikä jäi jäljelle. Tässä nää ei näy mitenkään hirveen hyvin mutta laitan lähempänä paremmat kuvat. Itse tykästyin näihin lakkoihin, oli ihan ok laadultaan ja poistoaine oli hyvää. Voi olla että ajan kanssa lisään vielä jotain palkintoon jos jotain kivaa sattuu tulemaan vastaan. Mutta nämä nyt kuitenkin. Mitä mieltä olette tästä setistä?

Kotiin tultiin ja postikin oli ehtinyt tulemaan. No huutoni oli kotiutunut, tuli jopa Hong Kong:ista saakka ja siksipä sitä saikin odotella aikas pitkään. Päällisin puolin lakat olivat hyvässä kunnossa, mutta ylläri olikin sitten siinä kun avasin pullot. Aivan älyttömän kieroja siveltimiä (joilla ei siis tee sitten hevonkukkua) ja osa lakoista oli toooosi paksua joka pistikin miettimään kuinkahan vanhoja nää lakat oikeesti on. Kokeiltuani paria lakkaa tulinkin sitten siihen tulokseen että tää oli tasan tarkkaan viimeinen kerta kun huudan tältä tehomyyjältä mitään. Ja kiitän onneani että huusin sen pienimmän setin enkä suurinta , siinä ne vasta olisikin mennyt rahat hukkaan! No kaippa noi kuitenkin saa käytetyä jälki on vain melko surkeaa... Onneksi kaikki tehomyyjät eivät ole samanlaisia :) ja yhden takia en luottoani heitä kohtaan menetä.
Tässä kuitenkin tää mun huutoni.

Ihan kivat värit kuiteskin :)
En katkeroidu kuitenkaan vaan odottelen poikieni heräävän päikkäreiltään (juu-u, ihan oikeesti vanhempikin pojistani simahti!!!) ja sit tehään pasta ateria ja sit aletaan kattomaan HOP elokuva, joka kertoo pupusta :) Ja sitten illalla rehvaan vielä Maaritin kanssa ja saan kotiin ebayn tavarat, JEEEE!!!

4 kommenttia:

 1. Harmi kun täällä pohjoisessa ei ole tuota kauppaa, itselläkin olisi hirmuinen tarve noille säiltysrasioille. Tuo setti on kyllä loistava, ainahan on tarvetta poistoaineille ;D Kynnetkin on kivan syksyiset, eikä yhtään liian kirkkaat! =)

  VastaaPoista
 2. Riikka: Tokmannin ketjuissahan melkein saman kokoisii rasioita, mut niissä on ne siirrettävät lokerot ja mää en tykkää ite niistä henkilökohtaisesti. Ovat itseasiassa suurinpiirtein saman hintaisiikin. Mut eks sää siellä Oulun suunnilla pyöriny? Voisko esim. Kärkkäisellä olla noita? Muistelen että ainakin ennen siellä oli jotain tommosta rompetta laidasta laitaan... siis silloin ku asuin siellä.

  VastaaPoista
 3. Asun Oulusta n 100km pohjoseen päin niin lähin Kärkkäinen on 50km päässä ja Tokmanni tosiaan siellä Oulussa 100km päässä. Ikinä Oulussa käydessä en saa aikaseksi käydä siellä :D Pitää seuraavalla kerralla ottaa tavoitteeksi päästä sinne asti.

  VastaaPoista
 4. oi vitsit miten kätevät lokerikot!! :)
  Ihanat kynnet! Kivat nuo mustat viivat ja pilkut :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)