tiistai 23. elokuuta 2011

Ostoksia Saupartista ja Keskus kirpputorilta

Tänään ollaankin oltu koko perheen voimin lähes koko päivä liike kannalla. Ensin aamulla mentiin käyttämään Mummin ja Papan koiraa ulkona ja samalla sonneille vettä laitumelle. Minä ja pojat leikittiin hiekkalaatikolla :) isäntä hoiti työ puolen...

Sieltä suunnaattiin Sauparttiin ja tää kauppa on tälläinen oikeen kunnon vanhanaikainen halpa-/sekatavarakauppa. Mä lähinnä katselin esikoiselle kerhoon tossuja ja juomapulloa, mutta niitä ei löytynyt, tietenkin kynsitarvikkeita: lakkoja ja sen semmoisia (niitä kyllä löysin). Mutta jos tässä tämmöinen sekalainen esittely löydöistä.

Mattopuukkoja fimojen viipalointiin...

En oikeesti tiedä mihin tarkoitukseen tää on (oisko piilareille???) mutta siinä on just hyvän
kokoisia pieniä purkkeja kynsikoristeille ja sit tommonen sekoituslastakin :)

Käsi & kynsirasvaa. Ehdinkin jo testaamaan ja oli hyvää.

Vanu palloja pari pussia, ja niitähän näissä lakkaushommissa kuluu.

Ette ikinä arvaa!!! Veskiin uus matto ;D

Keittiöön pari pyyhettä, tykkäsin kuvasta en niinkään kalenterista.

Sitten löysin tämmöisii settei. Kynsilankan poistoaine (asetoniton) ja 4pientä pulloa lakkaa.

Tässä eka niistä

Ja tässä toinen. Söpöjä pulloja.

Sitten löytyi tämmöinen tosi sievän värinen koristelu lakka
kapealla rajaus siveltimellä.

Saupartin jälkeen kävin ihan pikaiseen kiertämässä Keskus kirpparin. Ei oikeestaan ollu mitään haussa, mutta kun ohi siitä kerran ajettiin ja pojat olivat suht rauhallisia autossa. Niin otin hetken itselleni omaa aikaa :)
Sieltä löysin mun pöydälleni pienille tavaroille ja kynille tämmöisien muovisen pikku lokerikon. Jos vaikka pöytäkin pysyis hetken taas kuosissa.


Että tämmönen juttune tälle illalle. Kävin myös muuten kirjastossa pyörähtämässä ja hain uutta luettavaa joten hiippailen alakertaan ja alan lukemaan. Lukemisista vaikka huomenna enemmän kun on aikaa paremmin. Muutenkin mulla alkaa olemaan taas juttuja jonoksi saakka kun en oo viittiny ihan hirveen montaa kertaa päivässä postailla. Mutta huomiseen :))

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo pyyhkeet, naminami! :D

  VastaaPoista
 2. Sä vaikutat jotenki niiiiiin ihanalta tyypiltä, ihana blogi :) onkohan toi Saupartti vähän sama ku tääl toi talouspörssi...siel on kans vähä kaikkee. Pitääki mennä pyörähtää, josko jotain vaikka kynsiin liittyvää löytyis.. :)

  VastaaPoista
 3. hienoja ostoksia! :) Aika söpöjä nuo minikynsilakkapullot ^^

  VastaaPoista
 4. Riikka: Eikä maksanu paljoo 2kpl/1€ :)

  Emppu: Kiiitos :) Tää saupartti on käsiittääkseni jo tämmöinen "kuoleva luonnonvara" ja tokihan nää tokmannin ketjun liikkeet vähän samanlaisii, mut tää paikka on siis ihan tajuttoman täynnä kaikkee tavaraa laidasta laitaan ja yleensä ihan pilkkahintaan. Tykkään kyllä käydä siellä, mutta välillä siellä on tajuton ryysis niin silloin hommaudun sieltä nopsaan kotiin...

  Nails1820: Eiks ookkin? Tosin lähinnä noiden poistoaineiden takii ne ostin, mutta kaippa mä noi lakatki saan käytettyä ;D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)