tiistai 30. elokuuta 2011

tumman vihreää ja koristeteippiä


Kyseessä oli siis Lakkaus nro.12. Aika hyvältä näyttää tummalla pohjalla noi teippaukset. Mulla vain tuntuu olevan ongelmana, että teippien päät lähtee repsottamaan tosi nopeesti. Mitäs mieltä olette tällä kertaa näistä kynsistä? Mulla ei ookkaan ollu tota YR:n sinivihreetä kynsillä aikaisemmin kun jotenkin mielsin sen vähän ällöksi. Mut nyt ku silmä on ehtiny siihen tottumaan, niin se niin paha olekkaan :) Taitaa muutenkin toi mun Kissin päällys lakka alkaa vetelemään viimeisiään, kuplii kerta kerran jälkeen koko ajan pahemmin... nooh, uutta tilalle jostain.

Sitten eilen sain mun ebayn tavarat kotsaan, tässä tulee!

10 eri väristä koriste teippiä

6 hyrrää kynsikoristeita

helmen puolikkaita

Jyvän mallisia strasseja

Pieniä pyöreitä strasseja

Fimoja siivuina

Nää on nyt vissiin ns.paljetteja, siirsin niistä keskikohdat omaan pieneen purkkiin,
näin nekin tulee hyöty käyttöön.

Kultaisia perhosia. Olivat hyrrässä, mutta siirsin pienempään purkkiin.

10 kiekkoa maalattavaa :)
Meillä alettiin sitten sairastamaan. Vanhemmalla ollu jo muutaman päivän pikku nuhaa ja nyt nuorempi sa siitä sitten osansa. Viime yö oli niin mahottoman pätkittäinen kun reppana oli aivan tukossa,päivällä on sitten ollu kuumetta ja hirmu yskää. YES, syksy ja räkätaudit on täällä taas. Jospa sitä itte pysyisi edes kunnossa niin jaksaisi hoitaa noita nuhaneniä. Tänään varmaan tulee leikeltyä fimoja... jos sais noi pojat rauhoittumaan leffan kanssa.

3 kommenttia:

 1. Heh, säkin sit laitoit ebayn jutskat tänne :).
  kivathan noi kyntes on..tiiä sit noista kynsiteipeistä,tai niiden laadusta lähinnä:/.
  Saitko muuten oiottua swatch wheelit? Mäkun avasin omani, niitä sai vähän "takoa", että oikenivat. Pikaista paranemista vesseleille!
  Sulla on ilmeisesti järjestelmä kamera, kun noin hyviä kuvia?? saispa itekkin sellasen :(

  VastaaPoista
 2. MAARIT: joo pitihän ne tänne laittaa, ihme ku maltoin tälle päivälle asti niiden kans. Teipit on ihan ok, värit vähän haalistu reunoista kirkkaanlakan myötä, mut ei niitä kukaan muu ku mä pääse ihan lähietäisyydeltä pällistelemään. Swatch wheelit on pikkasen mutkilla, mut ei se mua haittaa taivuttelen tarpeen mukaan niitä :)
  Ei mul mitään järkkärii oo, ihan oman kännyn kameralla kuvailen (mut se on kyl 5 mega pikselinen...) mul on se htc desiree ja täytyy kyllä myöntää että on pelittänyt hyvin.

  VastaaPoista
 3. Voi pitäis kyllä iteki saada iakaseks tuo ebay tilaus... On niin kivaa kynsitarvetta eivätkä maksa käytännössä yhtään mitään... *huoh* Kivoja tilasit!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)