lauantai 13. elokuuta 2011

Virkkala päivät, äänetystä ja tutustumista

Tässä lyhyesti päivätapahtumat. Mutta jos vaikka vähän pidemmästi kertoilis.

Joo elikkäs aamulla lähdettiin käymään Virkkala päivillä, olen ennen siellä asunut ja on ollu sinne vähän ikäväkin. Sinne jäi lähes kaikki ystävät ja sitten kun tuli perheen lisäystä niin kas kummaan yhteyksien pito on jäänyt nii-in paljon vähemmälle. Tapahtuma on ihan kiva, paljon kirppari myyjiä, elävää musiikkia, palokunta pitää sammutusnäytöksiä ja esittelee paloautoja ym. Harmittaa ihan sutena että ovat pilanneet koko keskustan huonoilla tiekorjauksilla. Jalkakäytävistä on tehty ihan törkeen kapeet, samoin autotiet kaventuivat huomattavasti. Mutta se siitä napinasta. Ystäviä näin muutaman ja vaikka siellä olikin takuu varmasti muitakin niin heitä en vain väenpaljoudesta huomannut. Mitään en ostanut, en oikeen kehdannut jäädä tien tukkeeksi vaunujen kanssa...

Kotio päin tullessa kävin pikaiseen siivoomassa kirpparipöydän ja samalla maksoin sen eteenpäin. Oli ihan kivasti menny tavara kaupaksi ja seuraavalla kerralla mä saankin viedä sinne lisää tavaraa :)
Siis ihan taivaallista päästä noista poikein pienistä vaatteista eroon, vievät yllättävän paljon tilaa. Tämä taas tietää sitä että mulla alkaa hinnoitelu...

Kotio kun päästiin niin esikoinen lähti isänsä mukaan taas mummille ja papalle. Minä ja kuopus jäätiin kotiin. Vähän ihania kurpitsansiemen sämpylöitä välipalaksi ja poitsu päikkäreille. Minä siirryin koneelle. Huomasin että My dream Nails:in finalistit olivat jo äänestettävissä (en ole siinä joukossa... nyyh! Joo mutta aina ei voi pärjätä.) ja kävin siis äänestämässä omasta mielestäni parhaimmat.

Sitten ajatukset siirtyivät omaan tulevaan arvontaan. Esikoisen kummin kanssa nähtiin eilen illalla ja keskusteltiin vähän tästä arvonnan suorittamisesta. Oon nyt huomannut että useammassa arvonnassa on käytetty tuota Random.org palvelua. Joten päätin käydä itsekkin sen katsastamassa. Ihan hyvältä vaikuttaa ja näillä näkymin suoritan arvonnan sillä.

Tänään pitäisi vielä yrittää saada taivuteltua isäntä lähtemään käymään HongKong:issa, tarvitsen lisää lankaa siihen mun pontsoo... jospa niitä samaisia lankoja olis vielä jäljellä.

3 kommenttia:

 1. joo, kylää "tuhotaan" pala palalta..voi sentään niitä hyviä vanhoja aikoja ;)!

  VastaaPoista
 2. Ainiin, unohdin lähettää sähköpostia, niin lähetän nyt tässä kun tuli mieleen (ettei unohdu taas...) että maksusi näkyi eilen ja eilen lähetin sen kynsilakkapaketin :) Varmaan maanantaina, tai viimeistään tiistaina, se on saapunut sinun luoksesi!: )

  VastaaPoista
 3. MAARIT: Keskusta parka... Ja niin olivat ne "vanhat ajat" tosiaan hyviä ja sillon ei tarvinnu pelätä kompastuvansa joka suunnassa noihin katukiviin...

  Nails1820: Kiva kiva! Mää odottelenkin jo että pääsen kokeilemaan.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)