perjantai 12. elokuuta 2011

Yhdet kauheet, toiset paremmat ja parit kilpailu kynnet

No niin, täällä taas. Nyt ihan rehti kynsi postaus. Tein kokeellisen version noilla mun marmorointi laatoilla/levyillä, jotka taas tein tovi takaperin. Niiden työstäminen ei ole vaikeeta. Mutta nyt meni mun väri valinnat ihan päin prinkkalaa. Yhteistulos oli suorastaan järkky! Todetkaa itse ja saa nauraa, niin minäkin teen... =D


Seuraavalla kerralla pitää ehkä miettiä vähän paremmin mitä teen, eikä vain alkaa tekemään...

No nämä sai lähtöpassit nopeasti. Ja päätin sitten kokeilla uutta eilen ostamaa lakkaa. Ihana tuoksu oli joo, mut jotenkin mun mielestä kynsilakan pitää haista kynsilakalle eikä tuoksua... No väri oli hyvä, levittyi hyvin ja yksi kerros riitti. Sitten mä laitoin taas vaihteeksi kynsitarroja, värillisiä tosin jota ei ihan hirmu usein mun kynsillä näe. Näitä samaisia on mollattu aika paljon, mut mää kyllä tykkää. Kaikki sain taas kokonaisina irti, ei mitään ongelmia. Nää ei vaan oo kiireisen immeisen tarroi... Päälle sutaisin uutta Isadoran kirkasta lakkaa joka on "Quick dry" ei siis vissiin kuitenkaan oikeeta pikakuivattajaa... No nopeesti kuivui. Tässäpä lopputulos:


Salama vei tarroista värit jonnekkin... Tässä siis käyttämäni lakat ja tarrat.
Niin ja sitten otsikossakin mainitsin jo kilpailu kynnet. My Dream Nails:illa oli siis kilpailu jossa kolme eri teemaa. Kahteen osallistuin. Ne selviää kuvasta. Onnistuneet vaiko ei... Mitä mieltä olette?
Oli muuten jotenkin tosi vaikeeta saada toi lappu sopimaan tohon kuvaan... Kaippa se vaan johtuu kokemuksen puutteesta kun en noita lappusia yleensä kuviin laittele.

6 kommenttia:

 1. Munkin katse tarttui heti noihin käärmes kynsiin, hienot olet jälleen taiteillut :)! Eikä oo kyllä muissakaan moittimista,jatka samaan malliin :)!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tässähän oikeen nousee puna poskille :)

  VastaaPoista
 3. Hienot kisakynnet! Itsekin osallistuin ja postasin juuri blogiini omat kisakynteni.

  VastaaPoista
 4. Ihanan söpöt käärmekynnet! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)