sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Auringonkukkia

Niin tietenkin, just ku alan tätä kirjoittelemaan niin huomaan etten ole ottanut Lakkaus nro.25 lakasta ollenkaan kuvaa. No kuitenkin lakka jota käytin on minun arkistoinnessa numero 92. Technic Siona Island niminen ihana turkoosi lakka. Pullo näkyy jossain kuvassa kyllä mun kouran sisällä...  No itse lakkaukseen joka on toteutettu jälleen lakkaa ja akryylivärejä käyttämällä, koristeena vähän hopeista ja kultaista koristelulakkaa. Pohjalle tein töpöttelemällä liukuvärjäyksen kahdella sinisen erisävyllä ja sitten aloinkin maalailemaan. No tässä näätte lopputuloksen. Tykkäättekös muuten ite auringonkukista? Mun mielestä ne on melkein kauneimpia persoonillisimpia kukkia mitä olla voi :)

Paljon kuvia taas, on niin vaikee päättää mitkä ottaa käyttöön ja mitkä jää kansioon omaksi iloksi. Koittakaa vaan kestää...

Niin teinhän mää tänään myös parit kilpailu kynnetkin. Nailworld blogillahan on kisa menossa just ny ja kestää 30.9 asti (tai siis siihen saakka voi ilmottautua mukaan). Teemoina on Glitterbligbling, syksy ja ötököt :). Itse osallistuin vain kahteen nyt, katsotaan saankos vielä ahaa elämyksen tuon kolmannen teeman kanssa ja osallistun siihenkin. En tiedä saako kuvia julkaista omalla blogillaan samaan aikaan kun kisa on käynnissä joten saatte nähdä ne sitten joskus myöhemmin.


5 kommenttia:

 1. tosi taiteelliset kynnet taas jälleen kerran!! :) Minäkin lakkasin äsken yhdet kilpailukynnet, en kyllä tiedä osallistunko näillä... pitää nukkua yön yli ja miettiä sitten huomenna :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Onko miten paljon helpompi maalailla akryyleillä kuin kynsilakoilla?

  VastaaPoista
 3. Nails1820: Kiitoksia. Osallistuhan vain, kynnet on kuiteskin hienot (vaikka enhän mä niitä oo nähny... mut sut tuntien näin on kuitenkin :D )

  Sandra: mä vastaan tänne myös tohon lisko kommenttiin... nyt kun siis muistan. Saattais olla ihan kiva idea toteuttaa, käärmeellä oonkin jo sitä kokeillut :)
  Mä tykkään itseasiassa maalailla molemmilla paljon ja akryylien kanssa saa olla melko nopsa ku ne kuivuu niin nopeesti, mutta niitä on niin paljon helpompi korjailla... Jos jompi kumpi pitäis pakosta valita niin ehkä silloin kallistuisin akryylien kannalle, johtuen siitä että niistä on rutkasti enemmän kokemusta ihan tavallisten maalausten kautta. Mutta vastatakseni suoraan tuohon kysymykseen onko akryyleillä helpompi maalata niin, ei musta.

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän kauniit kynnet! Voi että sä taidat kyllä ton maalailun! En varmaan osaa lopettaa sen suitsuttamista :D Siis wau!

  VastaaPoista
 5. Maryah: Kiitos paljon :) Juu ja en kuule laita ollenkaan pahakseni kun suitsuttelet ;D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)