tiistai 6. syyskuuta 2011

Hei-hulinaa ja sinistä

Tää päivä alkoi ikävissä merkeissä. Ei siis mitään silleen hälyttävää, ei kuolleita muuta kuin mun puhelin oli hengetön. Tai kai se tapahtui jo eilen illalla. Joten aamupalan aikaan kun olin lukemassa blogeja ja tää morsiuskynsi kilpailu oli ottanut ja saanut muutoksia joka johti siihen että äänet meni nollille... oikeen kruunas mun päivän! Joo tuli ehkä annattua pikkasen liian kovalla kädellä palautetta, mutta harmittaa kyllä ihan vietävästi. Mulla oli sentään ääniä ihan kivasti ja ne olin hankkinut/anellut ystäviltäni. Nyt en enää kyllä kehtaa ruveta niitä pyytelemään eli peli on menetetty! Mutta opin ja paljon tästäkin.
Jos nyt sitten lopetan tän nalkuttamisen ja kiukusta pihisimisen ja alan taas aikuiseksi.

Kävin tänään viemässä siis puhelimen huoltoon ja tämä näkyy blogilla kuvien laadun huonontumisella. Mun digikamera on oikeesti ihan surkee... Valitan ja toivon että saatte kuvista edes jotain selvää. Toivottavasti saan kännyni jo ens viikon alussa takas.

Kirppis viikkoja kertyi loppujen lopuksi neljä ja siihen saa jäädä tällä erää. Kivasti tavaraa meni kaupaksi, mutta jäipä sitä vielä käsiinkin. Nyt sitten pitää miettiä jotain muuta konstia päästä niistä eroon.
Ai niin ja mä muuten sain sen mun kynsipölynimurinkin sitten vihdoin myytyä ja vienkin sen kohta puoliin postiin kunhan rahat vain näkyvät tililläni :)

Tarjoustalossa käytiin myös tänään. Piti käydä ostamassa vahakangasta. Muutalla metrillä pitäis pärjätä. Saatte sitten aikanaan nähdä mihin sekin sitten tulee tuossa häkki projekstissa. Johon muuten piti myös salpoja ja saranoita ostaa... mutta en sitten ostanutkaan... vaan ostin kynsilakan. Nooh oikeesti kynsilakka oli heräte ostos ja sopivia salpoja ja saranoita ei ollut.

Ihanan kaunis hieman hohtava vaalean sininen...
Isadora 626 Blue Sky
Mentiin kaupan jälkeen anoppilaan, siellä alettiin sitten vihdoinkin tekemään meidän marsuille sitä kauan kaipaamaani kolme kerroksista häkkiä. Saatiin melko hyvin käyntiin projekti, mutta vielä on paljon kesken. Toivottavasti saan häkin ennen pakkasia kotiin. Saan samalla siirrettyä nuo mun pallerot lämpimämpään ja vedottomaan kohtaan, etteivät vaan pikkuiset pääse vilustumaan. Laitan kuvia sitten vasta valmiista. Sen verran vielä valaisen asiaa että runkona tulee olemaan vanha vaatekaappi :D

No niin tästä jatkuvasta menosta johtuen tein sitten kynnet kahdessa osassa. Ensin lakkasin vain pohjan valmiiksi H&M:n summer collecktion Light Bluella ja nyt myöhemmin illalla tein tippitarrojen, toisen lakan ja pienten paljettien avulla koristelut. Eli tässä siis Lakkaus nro.17 


Tämmöiset sitten näistä tuli. Noita tippitarroja en oo ennen kokeillutkaan mutta teki kyllä minuun vaikutuksen helpolla käytöllään ja varmasti tulen niitä jatkossakin käyttämään.

3 kommenttia:

  1. paras kynsiblogi, jota luen!! ihan voin näin suoraan sydämestäni sanoa. ja siis oli vaan pakko avautua :D

    terkuin emppu

    VastaaPoista
  2. tosihienot :O Noi kynsilakat on ihania :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)