sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Hiljainen hetki

on jatkunut blogillani jo jonkun hetken, kommentteja ja palautettahan saa yhä vielä laittaa ja se onkin  erittäin toivottavaa. Ja sitten kaiken lisäksi huomasin vielä, että yksi lukijani on poistunut... Nyyh!
Oiskos teillä jotain parannus ehdotuksia? Onko jutut tylsiä? Onko kuvissa parantamisen varaa vai onko niitä liikaa, liian vähän? Nyt on teillä lukijani sana vapaa!
Niin ja niitä postaus ehdotuksia saa vieläkin laittaa, muitakin kuin kynsiin liittyviä pyrin toteuttamaan jos vain homman handlaan jollain tapaa :)
Niin ja mielelläni tutustun myös uusiin blogeihin (tosi monen lukijahan olen jo, mutta aina lisää mahtuu), joten laita osoitetta niin käyn tutustumassa kun ehdin.

7 kommenttia:

 1. Kuvia saisi ottaa ihan päivän valossa, niin olisivat ehkä parempia. Mutta... Tee postaus Top vitonen lempparilakoistasi. :)

  VastaaPoista
 2. Yhden ainoan parannettavan asian kivasta blogistasi annan, fonttia voisi vaihtaa vähän selkeämmäksi (: Muuten en kyllä keksi mitään kritisoitavaa!

  VastaaPoista
 3. Ei sinun blogissa ole hiljaista hetkeä mielestäni ollut :O Saahan sitä omaa blogia päivittää silloin kun kerkee/jaksaa :) Harmi että olet menettänyt yhden lukijan :( tai sitten se on vain bloggeri joka temppeuilee, koska mulla ei näy että sinä tai ine olisitte lukijoitani, vaikka ine sanoi että hän on :D Bloggeri on joskus ihan sekasin.
  parannusehdotuksissa yhdyn inen kanssa, fontti on aika vaikealuettava jotenkin... :S Mutta sen asian korjaa äkkiä! :)

  VastaaPoista
 4. NailHai: Kiitos kommentista, yritän päästä nappaamaan kuvia pihallakin, meillä on sisällä ihan älyttömän hämärää kokoajan ja siks joudunkin salamaa paljon käyttämään. Top 5 lemmappari lakoista voin toteuttaa ja varmaan aika piankin :)
  Ine: muutin fontin, onko parempi?
  Nails1820: Entä sun mielestä, onko fontti parempi? Tää Bloggeri tosiaan temppuilee... mutta kyllä mä näen ainakin itseni ja Inen sun lukijana. Muutenkin oon aikalailla miettinyt noita bloggerin antamia tilastoja... liekkö pitävät paikkaansa? Muutenkin, esim. aamulla sain vanhalla explorerin selaimella ihan hyvin toimimaan tän blogin ja äsken kun kirjauduin sen kautta sisälle, niin bloggeri tylysti ilmoitti ettei enää tue vanhaa selaintani. Mitään en pystyny tekemään... Onneks mulla oli kuitenkin jo google crome ajettuna koneella ja sitä kautta tää toimii edes joten kuten. Mää en niin tykkää yhtään tämmöisistä muutoksista.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti parempi! Selkeämpi on nyt (: Kommentoin nyt tähän postaukseen kun jostain syystä tuohon uusimpaan ei voi kommentoida? Kommentointilinkkiä painaessa ei tapahdu yhtään mitään.

  Siihen punaiseen sahalaitahommaan osaan sanoa sen verran, että sulla on ilmeisesti siinä oikeinkirjoituksen automaattitarkastus englannin kielellä päällä = käsittää suomen kielen virheeksi ja näyttää punaista (: Saat tuon ominaisuuden pois kun menet Chromen asetuksiin, sieltä joku kieliasu/oikeinkirjoituksen tarkistus/spell-checker (en ole tästä ihan varma kun en käytä itse chromea mutta joku tuontapainen nappula pitäisi olla) ja sitten rasti pois kohdasta enable spell-checking tai sama suomeksi missä muodossa nyt ikinä onkaan (: Toivottavasti auttaa!

  VastaaPoista
 6. Jaaha, mitähän mää nyt oon saanu aikaiseksi ku toi ylempi kommentti kohta ei toimi?!?
  Niin siis kiitos Ine, sain muutettua sen kohdan ja taas pystyy kirjoittelemaan ilman punaisia sahaviivoja :) Kiitos neuvosta.

  VastaaPoista
 7. Tuo bloggerin lukijalista tuntuu välillä temppuavan. Toki lukijan häviäminen voi johtua siitäkin että joku on liittynt lukijaksi vain arvontavoiton toivossa ja siten kadonnut. :(

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)